torsdag 19 augusti 2010

Tradera...

..är ju så kul. Nu har alla mina köpta saker från förra veckan kommit. Bilder på hur det blev ser ni imorn. Jag tror inte jag kan trolla,men har jäkla lust för den där bloggträffen. Ska kolla tågpriser för skoj skull så får jag se sen.

Raka motsatsen...

Detta är motsatsen till den svarta charmören här på jobbet, denna lilla dam som plötsligt satt här utanför fönstret. Han är kolsvart och hon är kritvit. Dom är fönsterkompisar, han innekatt och hon utekatt. Kan man älska någon genom ett fönster ?Inte ensam...

På mitt jobb är jag aldrig ensam, jag får underhållning nästan alla dagar av denna lilla filur;)
Han är ganska lättroad. Nu har han undersökt denna tomkartong en bra stund. Den är ju såå spännande.

Han är väldigt söt;) Och pratar mycket.

Jippi..

..äntligen torsdag morgon. Nu finns det hopp om en helg ;) Yoghurt,flingor och en macka fick bli starten även denna dag. Dålig fantasi jag vet, haha men jag går fortfarande i sömnen.
Min fruksot brukar vara väldigt enformig, och egentligen föredrar jag knäckebröd framför smörgår. För knäcke är nyttigare (sportknäcke). Får kolla igenom förråden efter resan och knåpa ihop nyttig frukost.

Nästa vecka kan jag ju äta jättenyttigt om jag vill....och tvärtom haha. Frukost serverad i restaurang varje dag en hel vecka kan bli farligt. för att inte tala om resten av dagarna. Ja ni vet ju hur det är på kurser. Frukost, fika, lunch, fika, middag kl 19. Faan man gör inget annat än äter ,hihi. Och hoppar man över kakan eller efterrätten? Näääää!!!!

Ja tänka vad man kan svamla så här tidigt på dagen;)

Ha en bra dag, åtekommer från jobbet.