tisdag 25 maj 2010

Afton och jag är dödstrött.

A, det är bara så att nu är klockan 19.51. Jag är vråltrött och vad göra då? Sova såklart,hehe gött.
Inte mycket annat som lockar här idag ändå, tv näää inget spännande, Ute är vädret skit. Mmm blir nana sängen med katten då.

Denna veckan är en 5 minuter om dagen-vecka med Älsklingen. Det suger verkligen. Haha förlåt skriver visst som kidsen ;). Har jag tur får jag vara med honom i morgonkväll. Det visar sig ;)

Den som lever får se.

Tisdag, och blaskigt väder.

Haha oj, hade inte Emelie varit uppe med tuppen idag hade jag nog försovit mig. Hmmm måste tryckt av larmet av misstag. Aja någon gång ska vara den första ,och skyller på Lotta haha. Satt här och babblade till efter kl 23 igår. Sååå trevligt. Nästa gång bokar vi in en kväll utan jobb dagen efter så blir det tända ljus och vin på altanen.Ja igår var det först vanlig jobbdag. Sedan gjorde Rolf och jag något riktigt spännande. Kanske berättar om en vecka eller 2;). Eller inte alls haha. Får se åt vilket håll vindarna blåser. Är så glad och lycklig med den mannen. Drömmer och längtar om en gemensam framtid under samma tak. Vem vet föhoppningsvis innan detta året är slut. Var? Vet man aldrig. Hus i stan, nä bläääärk aldrig i livet. Frihet och skön natur är ett måste. Gärna så man kan sola naken i sin egen trädgård,haha.Och plats för x antal fyrbenta springare. Betesmarker, jakträtt gärna fiskerätt också. Jaaa vi får se vad som händer. Vi kanske är särbo tills vi flyttar till hemmet...ingen som vet.

Ja nu sitter jag här och gäspar efter en natt med för lite sömn. Haha tur man somnar snabbt och lätt, jag lider ju definitivt inte av "fatal familjär insomni" i alla fall. Skönt!
Idag då, regn som vanligt. Skulle inte vara fel med sol nu. Har ju inte ens fått grundfärg ännu. Så här dax på året brukar jag vanligt vis se ut som en pepparkaka. Illa när man inte fått någon färg buhu..Men ,men till helgen blir det kalas för lilla syrrans familj. Och massa trav på tv. Verkligen en spännande helg. Kent startar Västerbo Paradis på lördag. Superspännande. så Elitlopps helg för hela slanten, kanske sätter en slant också,hehe.

Mycket resor och hotell tjosan framöver.

Mmmm en mycket spännande framtid som sagt på alla plan ;) Njuter!