tisdag 26 oktober 2010

Oj !!!

Nu har det varit Tisdag hela dagen och jag har inte suckat över det en enda gång. Har rentav glömt att det är just Tisdag. Så skönt att jag slapp gå och gnälla över det. Kan det bero på att jag blev så nöjd hos frissan direkt på förmiddagen?
Sedan kanske resten av dagen bara flöt på i mitt lyckorus över håret.

Nu ska jag sitta här en yttepytte stund sedan ska jag sova så det blir en ny dag fort. Blir en rivstart imorn bitti med att susa till staden och lämna in bilden för byte av framruta. Jag har en stor spricka rakt över hela rutan. Och den ska snart besiktigas, så den lär dom aldrig släppa igenom som den är nu.

Sådana där utgifter som riktigt suger som ungarna skull sagt.

När jag sedan lämnat bilen tar jag buss hem till landet igen. Är det fint väder tar jag med mig kameran på långpromenad. Ja,jag kanske rentav knallar så långt så jag kan surprisa älsklingen med fika. Han kör timmer ca 8 km från mitt hus. Har en underbar skogsväg hela vägen dit bort rakt genom en bokskog ,så inte omöjligt. Håll tummarna för solsken.

Nu ska jag läsa lite hos er.

Känsliga läsare bör undvika detta inlägg.

Ja här har ni resultatet. Till vänster är spöket jag innan jag gick och sussade igårkväll.
Till höger är nya jag som jag ser ut nu efter frissa - och ögonbryns-fix. Bilden visar inte det jag ser i spegeln. Skitkamera.

Bilderna är tagna med mobilen och ni vet ju säkert alla hur bra det blir. Men ni ser ju på ett ungefär. Jag är nöjd.