tisdag 20 april 2010

Kväller i boet.

Då har mörkret belägrat lilla Anneberg för denna dagen. Blev en skön och roliga dag. Varit ute i trädgården i stort sett hela dagen.

Efter maten åkte min älskling till stallet där 3 av hästarna skulle köras.

Jag väntade in Anna tills hon kom hem efter sitt lastbils jobb. Då tog jag Liam i vagnen och så tog vi med henne på ytterligare en hurtig promenad.

Härligt hoppas jag kan fortsätta vara så duktig. Får passa på dom dagar man kan. Och vädret är ju ingen ursäkt,finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Och nu väntar ju rätt årstid. Jag tycker det är helt underbart att promenera i ett ljummet sommar regn. Då doftar det så gott i skogen.

Nu blir det te med Roffe och flickorna. Har lite online-bingo på gång också.

Tudilu.

Morgon promenaden tog en timma, Liam bubblade på som bara den.Han blir nog poet när han blir stor . När vi gick in på skogsvägen pratade han om att -nu ska vi gå in i skogen med dom stora tysta träden. Vackert formulerat från en 3-åring ;)
Vi gick förbi många hästar och en annan rolig krabat.


Hoa,s get som tyckte att världen var roligare bortom linan den gick i. Vad gör man då,jo man tar fart så linan lossnar.Då kan man springa på upptäckts färd och äta allt gott som man inte når när man är fastbunden.


Hon kom rusande mot oss på grusvägen,och var jättenyfiken på oss. Väldigt snäll och kelsjuk. Hästen Selma stod och tittade avundsjukt på sin fria kompis.


När vi gick vidare var geten duktig som stannade kvar hos sin kompis innanför staketet.


Senare blev det att fara till staden där jag hämtade Emelie vid skolan. Vi åkte då till sjukhuset där hon hade en läkartid. Blir till att ringa dit på fredag för provsvar.
Efter sjukhuset körde jag förbi Jem & Fix där jag köpte en liten sandlåda åt Liam. Den blev uppskattad. Sanden var jag och hämtade vid stallet. Kollade först med Bertil om det var okej att snatta lite där, och klart det var fritt fram när det var till Liam,haha.Nu är darlingen på väg hem så det är dax för lite matlagning och senare en kvällspromenad med Anna.

Solig tisdag morgon.

Vaknar till en härlig solig morgon. Sovit så gott med älsklingen nära. Borta bra men hemma bäst heter det ju och det är verkligen sant.

Mitt lilla extrabarn Liam har anlänt för några dagar hos Fia-mamma. Vi ska nu börja dagen med en promenad. Ska först följa Pontus till skolan sedan tar vi en längre runda hemåt med vagnen.

Såååå skönt.