måndag 10 september 2012

Alla underbara Trädgårdsprogram..

..kan vara rent livsfarligt!
Haha, iaf om man som jag ska ta tag i alla deras påhitt i 100 knyck.
När jag sätter igång finns inget medeltempo. Det är fullt ös medvetslös.

Jag har alltså idag tagit hand om min vinranka som brett ut sig som en djungel. Trots att de första stänglarna faktiskt gick åt av en natts frost i April.

På trädgårdsonsdag visade dom att man skulle spara endast en stängel som sedan skulle få grena sig vid taket. Jag har lite svårt ännu för den där hårda vägen så jag sparade 2.

Det är nu det farliga kommer in i bilden. Jag flyger upp på en stol och ska då binda upp stängeln utmed taket.

 Vad händer då .. jo eftersom jag är galet höjdrädd så darrar jag i benen där på min stol med armarna över huvudet. Jag sträcker mig lite för att knipsa några Tomatgrenar som vuxit sig mellan takstolen och plasttaket. Dom är ju nu i vägen.

Då kantrar stolen och jag var en sekund från att ramla ner . Tur då kanske att man är sportdansare eller vad det nu var som gjorde att jag var rask i benen, för jag lyckades i fallet ändå hamna rätt.  I sista stund. Precis strax innan jag höll på att köra sekatören i magen.

Haha , ja jäklar så det kan bli när man suger åt sig all info från TV...  *fniss*

Jag ska tillägga att jag älskar alla trädgårds program på TV. Så jag kommer fortsätta med galenskaperna;)  Härligast är 100 % bonde och sedan såklart Trädgårdstoppen , Trädgårdsonsdag mfl...

Åter igen.

Har en ny vecka smugit sig på oss. Jag har precis suttit och skrivit en liten lapp med saker jag vill hinna få gjort under dagen. Jag kör alltid med beting- lappar. Sedan är det inte allt som hinns med , men det mest viktiga brukar iaf bli gjort. Och oftast även det som är roligast:)))) jodå idag är det måndag seru!