torsdag 9 september 2010

TÄVLING!

 
Ja jag har nu TÄVLING bara för jag är så glad idag.
Vinsten är en av Chabby Chic-tavlorna i mitt BLoppis.Skriv en kommentar att du vill delta = 1 lott
Länka på din sida hit till tävlingen med bild = 1 lott
Lägg dig här som följare = 1 lott (ni som redan följer räknas också om ni deltar)

Dragning sker 30 September.   Välkomna!

Här och nu..

Ja det är så underbart, kan ni fatta jag vet att jag ska opereras på Tisdag. Men det är något konstigt med min kropp just i denna stund. Det bubblar av glädje,jag vet inte varför. Ringde ett telefonsamtal och lyckan är total. Tänk vad enkelt,ibland kan man bli glad så snabbt sååå, haha.

Har gjort en lasagne nu som bubblar i ugnen. Doftar gott här. Amanda kom innanför dörren och jag slängde mig över henne för jag var så glad och kramsugen. Synd att vi inte är alla samlade vid maten idag. Men nästa vecka då är vi (nästan) alla hela veckan . Längtar redan. Men först njuta av en skön helg. Blir en helg med mycket kärlek;)

Äntligen...men ändå läskigt..

Har jag fått tid för operationen... eller nää jag vet dag. Får ringa dagen innan för att få exakt tid.Visst blir man nervös inför op,men är ju löpande bandgrej för dom som gör det. Dom kan sin sak,brrr....ändå pirrigt.

Visst är vissa saker märkliga, har ett x som hotat att anmäla hit och anmäla dit om jag skriver ditten och datten som kan tolkas som "dom" vill här i bloggen.  Konstigt att då x kan skriva hur och vad som passar. Men jag ska säga er att här i min blogg finns ingen bitterhet. Jag älskar mitt nuvarande liv och är förbannat nöjd hur det ser ut. Även om jag vill att vi helst skulle hittat den där gården vi vill ha för länge sedan ;) Men stressa fram den funkar inte,allt ska stämma

Har en hemlighet som jag aldrig avslöjar för någon ,för det skulle såra fruktansvärt. Som jag burit på i ca 18 år .Och nää så vill jag inte ens såra en fiende. Bullshit får stå för resten av världen,jag har bättre för mig än att älta.
Mitt liv är här och nu,och jag njuter. Punkt Slut!!!

Fel namn..

Ja haha, det var allt fel namn på monstret;) Det var ingen John deer,det var en Walmet eller något sådant namn,haha. Stor iaf.

Nu har här gjorts stall klart och det är tyst och lugnt i huset. Alla är i skolan bara jag inne, älsklingen jagar gräsklipparen. Gillar sådana här dagar. Man behöver stunder för sig själv att bara få vara. Man behöver inte göra massa måsten ,det är tillåtet att "bara" vara också ibland. Det är ju ingen som kommer och tar dammråttorna om man inte dammsugar just nu,dom ligger ju liksom kvar. Fats iof jag har ju nu en karl som vet att den änden där röret sitter arbetar man sig fram med och i den andra änden sitter sladden det är den som ska i väggen för att maskinen ska brumma. Han dammsugar lika ofta som jag den mannen utan att man ens behöver be om det.

Samma med tvätten ,han matar tvättmaskin och torktumlare lika ofta som jag. Sedan viker vi in och fixar tillsammans för det mesta. Jag har det förbannat bra ska jag säga. En karl som gör och kan allt som man behöver kunna. Och energi så det räcker och blir över. Pustar och klagar aldrig, inget suckande och gnällande. Allt blir gjort som i en dans . Får vi punka under någon resa även med transporten på, är det inga sura miner eller gnäll. Utan bara -hoppsan, och 10 minuter senare fortsätter resan med bytt däck och glada miner.

Dessa karlar växer inte på träd,dom är nog ganska fridlysta. Jag är lyckligt lottad som hittat en sådan skatt;)
Och jag älskar honom härifrån till kina och tillbaks,som min lille Pontus skulle sagt.

Oj nu är gräset klart,nu ska vi fika och mysa en stund.