lördag 24 november 2012

Vacker dag!

Idag är jag lite trött. Hämtade tonåringar från Dream Hack på Elmie inatt . Amanda bor förvisso i Jönköping. Men mitt mammahjärta ville inte att hon skulle åka buss ensam mitt i natten genom ett stökigt Jönköping . Och dessutom gå sista biten själv från bussen till sin gata. Då hämtar jag hellre och så sov hon
hemma i Anneberg. Fick med mig fler ungdomar som också ville hem:)) det är värt lite trötthet.

Nu skiner solen och vittnar om exakt hur smutsiga mina fönster är. Bara att gno av dom innan ljusstakarna kommer på plats.

Tänkte göra färdigt för advent idag. För veckan är fullbokad med kakbak. Ska på en julmarknad nästa fredag och sälja hembakat för mitt företag. Så idag adventfixa eller inte ha advent alls:)))

...hörde jag någon fråga om hallen... Nää jag ger upp med tidspressen där. Har haft stopp i avloppet i 4 dygn som älsklingen och jag kämpat tappert med varje ledig stund. Vi lyckades dock inte så igår kom en spolbil från JRAB och vips var det fixat. Så hallen... Ja ärligt talat den får helt enkelt se ut som den gör tills den blir klar.

. Det är ett helsike att hinna alla måsten när man är ensamstående . Tur jag har älsklingen som rycker ut då mycket som han redan gör. Men han har ju ett eget hus att sköta med:))

Så nu... Putsa fönster :)))