torsdag 15 april 2010

Snart natt..

Usch fy och tvi, vill åka till Stockholm och jobba och vill stanna hemma. Kommer ju sakna min Älskling sååååå. Barnen ska vara hos min mor o far och där har dom det alltid bra och jag kan vara lugn för jag vet dom trivs där.

Men skönt och kul att komma iväg några dagar så här mitt i all vardag. Det är då man uppskattar det man har hemma på ett annat sätt. Får vara borta ett tag och längta hem.

Tror jag fått med allt som skulle med. Haha godiset är packat i alla fall. Bara datorn kvar att stuva ner.
Och imorn försöka komma upp så jag hinner äta frukost och fixa reskost.
Resväskan väger bly, kan bero på att jag alltid handlar godis och bubbelvatten innan. Orkar inte spring och leta efter det när vi kommer fram. Men tungt blir det.

A nästa gång jag skriver sitter jag nog hotell sängen och päser. Ha det gott tills dess.

Bättre älskat och förlorat än att aldrig ha älskat.

Sol,sol,sol

Varför kan man inte sitta 10 timmar i solen utan att bränna sig? Är ju så underbart.
Skulle lätt kunna sitta halva dagen om man inte hade blivit röd.

Idag har jag njutit ill 100 % och jaa det syns. Men lagom ,haha. Underbart, jag älskar att vara brun som en pepparkaka.
Och har tur som oftast blir brun fort. Kan bero på att jag är i solen så fort tillfälle ges. Försök stoppa mig den som vågar ;)

Nu har jag börjat packa lite smått,men råkar liksom hamna i solstolen så fort jag tar en runda här. Hmmm kanske ska låsa så jag inte kan gå ut )


Njuuuuut!

Det bildades porösa strimmor av böljande is likt sprödaste siden band...


Jaha då var det alltså dax idag, att packa lilla väskan. Tror det är resa 4 för denna lilla rosa skönhet. Den är så perfekt storlek för weekend tripp.
Men packar gör jag senare idag. Nu sitter jag på jobbet med en kopp kaffe.
Solen lyser från en klarblå himmel.
På morgonen var marken täckt av frost efter en stjärnklar natt. Ett tunt lager is låg på bilrutan när det var dax att bege sig hemifrån. Men vips försvann det med några enkla drag. Det var sådan där mjuk följsam ishinna som är lite roligt att sprapa bort. Det bildades porösa strimmor av böljande is likt sprödaste sidenband när skrapan gled över glaset .
Mmm tog bilen idag också,ajsingbajsing men ska till farbror Larsson direkt efter jobbet och inhandla helggodiset. Så då tar jag bilen när jag inte ska direkt hem . Är lite för snål för att handla godiset på vägen eller hotellet. Vi brukar alltid hamstra med oss så vi klarar oss över helgen. Det blir mycket godis mys med data,tv och flamstrams på rummet. Underbart,härliga och roliga resor vi har här. Kan bero på att man alltid har trevligt res sällskap.
Prio 1 på listan över saker som ska göras direkt när jag kommer hem. Sätta mig i solen ;) allt annat får vänta. Måste ju passa på när solen är framme (om den är framme). Andas in andas ut,njut av nuet... för det gör jag.. här och nu.
Skjut inte upp till morgondagen, det du kan göra idag. ( men sitt i solen en stund först)