onsdag 26 januari 2011

Om man ska resa bort Imorn !

Jaa då kanske man borde packa idag eller? Men näää jag har ju inte lust med det. Jag vill ju virka mina rutor som jag köpte garn till igår. Det är superkul och jag hittade beskrivning till mormors-rutor på nätet, inte för det behövs nu när det sitter i huvudet men innan jag kom igång;) Tanken är ju då att det ska bli ett överkast. vilken tur att jag bara har en säng som är 140 då,hehe. Men vill nog göra så det är 250 x 250 så blir typ 625 rutor som ska virkas. Jippi bara 622 st kvar;) Måste nog dock slita mig och försöka packa lite trots allt. Ska ju packa åt Pontus också,han ska  vara hos mormor  och morfar i helgen.
Fick paket på posten igår. Jag brukar inte gå på alla säljerbjudanden som dimper ner i brevlådan. Med erbjudanden om en det ena än det andra om man börjar prenumerera på alla tidningar och saker i världen.
Men nu gjorde jag faktiskt det. Jag hoppade på Bonniers bokklubb bara för jag såg denna Sverige Runt boken och min favoritdeckar Mons Kallentoft. som present fick jag 6 st dessertskålar och Skålen i vitt från Rörstrands. Superfint. Och det enda köptvång är ytterligare en bok som jag också vill ha, då väljer jag köksträdgårds-boken;)
Så passande!

Mindre kul att väga sig idag. Hade bara gått ner 1 hg. Hon som leder lektionen trodde det kunde bero på att jag gick ner så mycket veckan innan. Men fyyyyy det hjälper väl inte;(
Men skam den som ger sig, upp med hakorna bara och kämpa på.


Utmaning dag 24

Det här får mig att må bättre.

Om jag får värme ,kärlek, närhet och massa mys.

Då mår jag utmärkt!

Syskonkärlek (bild 26 av 365)Var tvungen att förstora bilderna så ni kan läsa textbubblorna;)