torsdag 17 mars 2011

Hahaha...

...skumt detta. Sitter vid dotterns lilla minipc. A alltså jag åkte ju in till stan för att kolla på ny dator till mig. Det blev faktiskt ett köp. Och när jag ändå höll på tyckte jag Amanda kunde få en också. Så nu har hon en liten mini sak;) Gissa om jag har en glad flicka här ikväll.
Datorn jag skulle ha fanns inte hemma så den får jag hämta imorn. Och så tog jag en så´n där raouter så här ska surfas i varje hörn nu.
I övrigt har jag varit på min Mi Fiesta dans och svettats skönt.
Efter det var Emelie(äldsta) och jag och tjötade bort en go stund i grannbyn hos barnens kusin. Barnens kusin är en fena på att klippa hår så Emelie har nu en ny frisyr.
Där var hela familjen hemma denna kväll så det blev många goa skratt.

Nu är jag dödstrött så det får bli sängen här. Imorn väntar simhallen för 1000 m.

Kram alla!

Irriterande som faan...

Denna dator gör mig galen. Paliativvård jo jag tackar. Nu glapp i sladden så blåser jag på den så dör datorn tvärt. Ja det hade den ju inte gjort kanske om batteriet fanns kvar men det la av för länge sedan. Och visst vill jag ha en ny dator ,men sådana inköp vill man ju dra på in i det längsta.
Men eftersom jag ska på jobbresa nästa vecka  i 4 dagar så skriker databehovet högre än vanligt. För där är datorn go att ha.
Får ta ett snack med mig själv om dettahäringa.

Idag skiner solen och det är jätteskönt väder ute. Jag gick till jobbet idag med nyinköpta stegräknaren i högsta hugg. Den har redan delat ut 3 bonuspoints;) Ja jävlar vad bra!

Klassisk (foto nr 76 av 365)

Detta är en klassisk syn när man kör genom staden Eksjö. Militärfordon i långa kolonner.