måndag 6 september 2010

Skön kväll till slut..

Jaa, jag sitter faktiskt här med ett halvt glas rödvin. Med följdfrågan -hur stort är glaset?
Superskönt och oj måndagkväll...so what;)
Här dricker vi inte efter almanackan utan efter när det känns gott och passar. Och det gör det ju nu.
Jobbar natt imorn så ska ingenstans mer än till stallet,och dit har jag ju tom chaffis. Om nu ett halvt glas skulle sitta kvar i knoppen imorn bitti.

Hur som haver ser det ut som om jag skulle kunna komma iväg på nästa bloggträff. Skulle verkligen vara jättekul. Tror jag hittat en adoptivmamma som tar emot mig i storstaden. Det är inte lätt för en blond mamma att åka tåg o hamna i stora staden alldeles själv. Där kommer det trafik från båda hållen samtidigt och då är det inte bonden i gården bredvid som kommer tuffande utan det går undan. Undrans om jag ska ta på reflexväst så hon hittar mig,haha;)

Nä , nu ska jag surpla i det sista och krypa ner och sova.

Ha det gott,så ses vi imorn;)

Stressar till avslappningskurs,haha hmm inte bra.

Ja nu susar jag till min mindfulnesskurs. Lagat mat och stirrat järnet nu. Somnar om vi lägger oss på golvet med någon övning. Kan man sova i kurslokalen en natt tror ni? Har dom larmat kanske?

Jag vill jättegärna med på bloggträffen ,men måste ha hjälp;) Är helt tappad med att hitta osv. Kan någon adoptera mig den helgen? Bokar tåg så snart jag bara vet att någon hjälper mig vidare från centralen i Stockholm till Åland. Tjohopp återkommer senare.