onsdag 23 juni 2010

Kväller;)

Älskar mitt liv, med alla underbara människor omkring mig. Stora som små. Härligt att komma till älsklingen och bli överfallen med kramar från hans härliga barn.


Ännu en dag har pacerat förbi. På simskolan fick vi idag vara med och titta på. Det var riktigt kul. Idag skulle dom bada med kläder på för att känna på hur det skulle vara att ramla i vatten oplanerat. Och så fick dom prova på att bada med flytvästar.

Rolf och jag gjorde det smarta draget att handla efter kl 19. Hehe inte mycket folk alls på Willy´s. I eksjö såklart. Alltid dit vi åker för att handla. Har fått nog av Nässjö ;) Nu längtar jag bara till helgen då det står Mega mys på schemat med alla kidsen + emelies boyfriend ,så jaa då är vi 11 st runt bordet denna helgen. Ska ju hämta lille Liam också imorn. Mitt helgbarn. Härligt ! Tror vi fick med allt när vi handlade. Jordgubbarna tar jag imorn på torget. Och en sväng till glasbanken för en platta öl får det nog bli också.

Och till helgen har vi ju såklart beställt solsken från klarblå himmel. Ska bli underbart.
Lördag förmiddag blir väl förstås Nyvalla med häst träning. Finns inget ledigt om man vill nå toppen ,haha.
På tal om häst... får fundera lite till på det där med Gård. Lite tjurigt att låna så mycket pengar. Nu ska man ju ha hela handpengen i handen. Jippi vem har 250 000 i madrassen? Inte jag i alla fall även om det såg fett ut på internetbanken nyss. Hahaha...
Men som sagt vi sitter ju inte i sjön,och allt som händer är meningen har jag ju sagt. Så vi ligger chillt ett tag. Skönt att ha läget under kontroll ändå. Tar lite semester och kollar läget efter det.
Har ingen lust att stirra på semestern ,då ska vi ha bara myyyyyyys. Längtar till v 27, då drar vi ;) lååångt bort.
Ett tips, spill inte rödvin på vita byxor,hihi inte bra alls.


Solen skiner över dom Solbelysta bergen.

Kan man vara annat än glad denna strålande morgon.

Vaknar efter en god natts sömn. Sover alltid gott vid min älsklings sida.

Pontus var tack o lov lättväckt idag. Det var ju riktigt bra eftersom lusmedlet skulle tvättas ur. Nu sitter han nytvättad och fin vid tv,n. Duktiga killen.

Idag har jag bara ett jobb pass. Bäst att dra sig mot bilen nu då kanske.

Ska åka förbi stallet en snabbis och kolla så Fore Candy håller sig i sjukhagen också. Han är ute andra gången idag efter box vilan efter operationen. Men ack vilken lite sjukhage. Får man inte röra på sig måste hagen vara liten. Tyvärr ;) För den pojken kan inte vara stilla om det finns utrymme,haha.

Ha det gott.