onsdag 22 september 2010

Nakna kocken i mitt kök!

Mums ,pajen ser verkligen god ut. Vill äta nu! Men näpp den ska vi ha imorgonkväll när mina föräldrar kommer hit och grattar flickorna. Därav mer pajtillverkning imorgon.
Under tiden som pajen stod i ugnen lagade Amanda och jag en simpel men god middag. Spagetti och köttbullar. Amanda svarvade sin berömda sallad. Här stod hon halvnaken och fixade.Hmmm jag var också så där smal i den åldern. Det var då det.

Dagen försvann..

Oj,nu får jag skynda mig att göra pajen. Ska inte ha den förrän imorn men då ska jag hinna göra 2 st pajer med skinka och bacon också. Och lite mysstund i skogen har jag tänkt hinna imorn. Att googla på Kantarellpaj haha .gav en jäkla massa träffar.
Hittade ett som verkar bra,viktigast är att degen är lättarbetad. så nu blir det fix här.

Förstår inte vart dagen tog vägen, började med att köra förbi stallet och ge hästarna frukost inne. Sedan susa till stan och hämta grannen som lämnat sin bil på verkstad. Efter det hem & fika lite med henne och min älskling. Därefter köra ett fult piano till sina ägare äntligen. det var skönt att bli av med ,tar ju sådan plats. Hade jag plats skulle jag gärna ha ett piano,men då ska det vara vackert att se på också. Inte bara låta;)

Åter till stallet för utsläpp,körträning och mocka.

Hem pussas lite innan det var jobbdax för älsklingen. Då satte jag mig med mina räkningar. Vilken jävla stor hög det var då.

Åter till stan med grannen för att hämta hem bilen igen.

Nu äntligen tid för pajen. Har jag lust? Näää inte ett dugg. Men nu är det faktiskt ett  måste som dykt upp i mitt liv så bara att ta tag i detta;)

Men jag återkommer senare med resultat och bild. Om det blir lyckat.

Höstbukett..

En härlig bukett behöver inte alltid stå i full blom,med strålande färger. Denna bukett tog jag in idag. Jag tycker den är underbar. Med sina sköna varma färger. Törstig är den inte heller;)
Blev perfekt i sovrummet på mitt fula,ska bli fint vitt linneskåp.
Välkommen ny följare http://malins-inspirasjon.blogspot.com/ .