tisdag 31 augusti 2010

Tar med kameran..

Jag tar helt enkelt med mig kameran till mitt hus-loppis imorn. Så slänger jag in fler roliga saker här,så har ni chans till en förhandsvisning;)
Oj måste bara prova ;)nya funktioner,kul.

Roligt med bilder;)
Jobbelijobb...

Tror jag ska krypa ner tidigt här på jobbet idag. Då susar tiden fortare tills det är dax att fara hemmåt. Eller nä inte hem,ska hämta Min lille Pontus som sover hos mormor inatt och köra han till skolan. Sedan blir det några timmars arbete i mitt Loppis-hus igen. Och börja städa källaren, phust!

Haha kanske inte kommer en jäkel;)

Loppis Lördag & Söndag.

Jopp nu har jag fått upp lappar lite överallt om att jag har loppis i helgen. Flyttat in garage loppiset i huset . Blir kalasbra. Kan ju lika gärna vara inne i värmen när det ändå står tomt till salu.

Denna supersöta servis står nu framme;
1 kaffekanna ,1 gräddsnipa, 1 sockerskål, 11 kaffekoppar, 10 kaffefat, 11 assietter.


35 delar = 400 kr + frakt
Tjoa om någon är intresserad ;)


Underbart..

Jaha då var man igång igen med kursen Mindfulness. Så underbart, har jobbat på det även när jag inte går kursen såklart ,men inte lätt alla gånger. Man får ta en del i taget och göra det bästa av det. Som Daniel skriver i sin kommentar man ska inte stressa när man Mindfullar.

Alla i dagens samhälle skulle utöva Mindfulness. Det är verkligen nyttigt. Stanna upp och njuta av nuet, observera : vad ser jag,vad doftar det ,vilken form, vilka färger,vilken form har trädet jag kör förbi,mm...
Andas in andas ut,här och nu!

Lite så tänkte jag på tåget hem i söndags. Rolf sa - såg du Rådjuret? Nä det missade jag, jag såg katten i vägkanten,den som var svart och vit med halvlång päls. såg ut som en blandning mellan bondkatt och Skogskatt. Just att observera mer än "bara" se katten. Hinna lägga märke till små detaljer. Att tillåta sig att stanna upp och hinna se saker på väg till arbetet tex.

Jag vet många gånger jag kört från Anneberg till jobbet jag hade i Nässjö, kunde komma fram och inte ha något minne av att jag passerat Solberga. Lite läskigt,men förhoppningsvis har man fokus på bilkörningen ändå.

Nu försöker jag observera hur det doftar ute, fuktigt,kallt ,dimmigt. Ja, allt blir så mycket härligare om man upplever nuet;)

Haha, idag börjar jag med tänkvärt svammel;) hur börjar eran dag?