måndag 8 november 2010

Awsome!

Pricken över I,et. Idag kom det paket från Jotex med min nya köksklocka.
Härligt nu är den väggen fulländad;)

Ikväll har jag städat Pontus rum som förberedelse för att börja riva tapeter och fixa fint därinne. Får se när jag kan komma igång. Saknar energi och gnistan,men kanske kan funka ändå. Vi får se.Jag vet redan exakt hur det kommer se ut när det är klart iaf. Så är det alltid när jag börjar med någon renovering,har allt klart för mig hur det ska bli. Och så blir det så;) Ska försöka komma ihåg att dokumentera denna  rumsförändring. Det saknar jag från dom andra rummen. Lite dumt, för det är ganska kul med före och efter bilder.

Efter städningen var jag så hurtig så jag tog en rask promenad i 50 minuter. Avslutade med att gå upp och ner på nedersta trappsteget ute 20 x 2 gånger.
Riktigt nöjd,men vad gör man inte när man har tråkigt. Denna veckan gör ont tills helgen kommer så får försöka hitta på saker som håller alla mörka tankar borta.

Nu ska jag spana efter fotoutmaningar i min fotoblogg .

Bilder från helgen.Wow!

Vilken underbar helg jag haft.

Bortsett från hjärnsläppet jag fick av stoppet i avloppet igår. Men det är raderat ur hjärnan nu. Måste dock försöka få bukt på problemet. Lite dåligt fall gör att vi måste spola igenom ordentligt regelbundet. Men missar man det sätter det sig och då blir det lite mera jobb. Dock inget man inte löser själv;)

Vi dansade på lördagen vidare framför Tv,n till DansbandsKampen. Efter att ha varit och satt ljus på graven där älsklingens son ligger.

Söndagen bjöd på skönt kallt väder. Så efter frukosten gick vi en härlig promenad. När vi kom in värmde vi en god Blåbär/lingon glögg. Köpt på Willy´s. Kan verkligen rekommendera den . Den var supergod. På kvällen blev det åter svettigt då det var dax för fortsättningskursen i buggandet.

Imorse vaknade vi till 10 minusgrader och ett frosttäckt landskap. Hoppade på vågen i hopp om att 6,5 timmars buggande i helgen skulle gett resultat. Men va faan inte ett hekto hade det gjort. Vad är det för fel på den här fettokroppen? Nu blir det stenhårt med Nutrilett denna veckan för att få en kick i rätt riktining. Och sedan viktklubbs recept;) Kommer lite bilder från helgen i kväll;)

Nu lite kel med katten på jobbet