måndag 8 november 2010

Wow!

Vilken underbar helg jag haft.

Bortsett från hjärnsläppet jag fick av stoppet i avloppet igår. Men det är raderat ur hjärnan nu. Måste dock försöka få bukt på problemet. Lite dåligt fall gör att vi måste spola igenom ordentligt regelbundet. Men missar man det sätter det sig och då blir det lite mera jobb. Dock inget man inte löser själv;)

Vi dansade på lördagen vidare framför Tv,n till DansbandsKampen. Efter att ha varit och satt ljus på graven där älsklingens son ligger.

Söndagen bjöd på skönt kallt väder. Så efter frukosten gick vi en härlig promenad. När vi kom in värmde vi en god Blåbär/lingon glögg. Köpt på Willy´s. Kan verkligen rekommendera den . Den var supergod. På kvällen blev det åter svettigt då det var dax för fortsättningskursen i buggandet.

Imorse vaknade vi till 10 minusgrader och ett frosttäckt landskap. Hoppade på vågen i hopp om att 6,5 timmars buggande i helgen skulle gett resultat. Men va faan inte ett hekto hade det gjort. Vad är det för fel på den här fettokroppen? Nu blir det stenhårt med Nutrilett denna veckan för att få en kick i rätt riktining. Och sedan viktklubbs recept;) Kommer lite bilder från helgen i kväll;)

Nu lite kel med katten på jobbet

3 kommentarer:

 1. Kom med i vår "vikt" klubb hos Anna med bloggen "Jag är", finns i min lista ;-)

  SvaraRadera
 2. Låter som en underbar helg. Hoppas du får en lika fin vecka. :-)

  SvaraRadera
 3. Ja, men är det inte så att muskler vägen mer än fett och du har ju så klart fått muskler av att dansa så mycket! Så tror jag att det är!
  KRam

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)