fredag 2 juli 2010

Min lilla trädgård och simskole avslutning.

Här är lite bilder från min sköna gröna trädgård. Jag orkade inte redigera dom så dom är lite si och så ;)Min lilla luggslitna altan. Skulle se roligare ut med lite färg.Men det är min lilla täppa där jag njuter;)Amandas äldsta katt Svartis under syren busken, hon är mamma till Sven Oskar Fisen Jönsson och Svea.


Äldsta katten Stumpan;)


En vanlig härlig Bondpion.Någon sorts Eternell,vet inte namnet.
Prästkrage.


Styvmors Viol.


Viol.


Löjtnantshjärta.
PlymSpiréa.
Pontus Smultron-plantor.

Blå Akvileja.Vit Akviljea.

Bilder från Pontus sim skola. Idag var det avslutning. Han var så duktig min lilla älskling. Tog 2 märken. Baddaren och Livräddarmärket i silver.Medans Rolf var i stallet och tog in hästarna och skodde om Chattanooga, så passade Amanda och jag på att ta ett kvällsdopp i Elmeshult. Det var superskönt.
Nu slöar vi en stund vid tvn innan vi kryper ner.
Beställt hem leksaker till barnen.

härligt semestern är räddad. Nu har jag lagt en beställning på denna lekställning. Dom lovade att den kommer nästa vecka ;) Kul då har kidsen något att göra. (bilden är stulen från en annan blogg, tobys.se.
Sovit för länge idag,men är man ledig så sover man tills man vaknar. Skönt liv jag har. Idag är det Fredag, Rolf firar in sin semester ikväll. Jag tittar på ,sketans jag får vänta tills söndag kväll. Jobbhelg står det i min kalender.

Nu är kaffet snart slut här, hänga tvätt och städa tv-rummet innan jag dyker på studsmattan. Lite nytta måste det bli.
Bye alla sköningar.