söndag 13 juni 2010

Går skrattande i säng idag.

Hihi,haha,hoho läst lite olika bloggar. Många intressanta, en del jaa finns inte ord ,hahaha.
Men dom med unga kreativa bloggerskor är mycket läsvärda.

Underbara helgen som var!

Vilken underbart skön helg det varit. Igår trotsade vi vädret och var iväg med Chattanooga på Nyvalla för banträning. Hennes första snabbjobb sedan hennes olycka förra året. Blev lite ombalansering av skor men sedan gick det helt okej.

När vi kom hem gjorde vi mat. Det blev en enkel ugnspannkaka. En stor god Rabarberpaj fixade vi och Rolf och jag hjälptes åt att baka jättegoda frallor. På kvällen kom grannen Lotta förbi på ett glas vin. Vi tog en Skipbo runda.


Idag hade vi ett härligt väder på förmiddagen. Då tog vi med alla kidsen till Kajsa backe på fiskemys. En del hade mer en del mindre tålamod.
Amanda var väldigt duktig och ihärdig. Här lite fiske skola av en mycket engagerad man. Rolf var igång och hjälpte alla barnen hela tiden. Tänk att jag hittat denna underbara man.


Rolfs dotter Viktoria är stört skön i sitt nya hår ;) cooooolt!Nu är vi tillbaka i vår egen lilla stuga efter denna fantastiska helg. Jag och Amanda ska kolla en film. Pontus har lagt sig och Emelie och hennes kille ligger i hennes rum o myser egen film.
Nu får vi klara oss utan Rolf tills imorn kväll. Lääängtar.