torsdag 29 juli 2010

En dag med oavbrutet regn..

Ett riktigt bra bok-tips. Handlar om Irene Huss kriminalare från göteborg. Handlar om en traficking härva. En polisman blir ihjälkörd av busar samma kväll som en mördad flicka hittas i en jordkällare. Mycket läsvärd bok. Tror den finns som film också,ska undersöka den saken.Så här såg mina älsklingar ut igår innan färden hem från Centralstationen i Stockholm.


Rolf hade en riktigt god Surprise när vi kom hem. Han var ju iväg till Norge de 3 dagarna vi var i Stockholm. Där hade han handlat Lefser och denna norska underbart goda leverpastej. Lomper är också dundergott. Man riktigt dreglar bara man ser förpackningen. Haha,jag vet jag är konstig. Men jag lovar om ni provar så förstår ni vad jag menar. Och de tunna bröden som heter Lomper är ännu godare. Är tydligen samma innehåll,men jag tycker Lomperna är bäst.
Idag har här varit 4 blöta katter nästan hela dagen. Vi passade på i regnet att låta dom gå ut här för första gången. Tänkte att dom kanske gick så långt när det regnade. Och det stämde mycket riktigt. Här ser ni Fisen ligga och tvätta bort regnet;)
När vi ätit kvällsmat och barnen satt in disken efter sig ,tyckte Fisen han kunde hjälpa till att diska. För oj vad dom lämnade massa gott på tallrikarna,haha.Denna fina dam var stolt ikväll när hon fick nytt skönt fleesetäcke att sova i. Hmmm..trodde vi?

Hon tyckte det skulle invigas med en rullning i det rena spånet i boxen. Så länge var det täcket fint;)

Nu sitter vi och myser tv med massa tända ljus. Härligt nu väntar ljustider,det älskar jag. Längtar tills vi kan elda i brasan,men det är ännu lite för varmt;)
Imorn är det nog dax att boka Hotellrum för vår Love-weekend i Augusti. Vågar inte chansa på att bara knalla in på något Hotell;) Tågbiljetterna är ju bokade sedan länge.

Sovit nästan för hårt...

...ja faktiskt. Känns som jag sovit som en stock. Men ändå är jag fortfarande trött. Idag blir det en riktigt slö slödag;)

Ska ringa mäklare om huset ,det är det enda nyttiga jag ska ta mig för idag. Känner för att baka några mufins också,får se vad det blir.

Regnet strilar och hela landskapet står i vatten ser det ut som här från fönstret. Då håller jag mig inne,tänder några ljus och tar fram en bra bok. Jag har ju era underbara bloggar jag kan läsa också. Perfekt;)

Jupp,lite inne mys dag. Rätt skönt ändå när man ändå är trött.