onsdag 4 augusti 2010

Tack vare min älskade farfar...

...kan jag nu sitta här och njuta. Nyduschad iklädd den bästa pyamasen som finns på denna jord. Landstingets turkosblåa nattsärk. Ärligt stulen av min älskade farfar som ler mot mig i himlen.
Vid ett av dom sista sjukhusbesöken hos honom råkade jag nämna att jag tycker dom är så underbart sköna. När han var hemma över helgen ringde han och sa att han hade med sig en present hem. Haha , farmor skämdes och jag jublade.

Här sitter jag alltså och njuter med tända ljus och Morden i Midsummer. Att inte den byn dör ut snart, alla har ju snart blivit mördade.

Vägg nr 2.

Vackraste konsten, tavlor barnen gjort för länge sedan på dagis. Har köpt fiberduk och massa akrylfärger,så ska ta en riktig konstnärs dag framöver med alla våra barn. Hänga konsten ute över natten och låta regnet forma det allra sista ;)Trött, av allt flaxande..

Nu ska jag bara slöa. Varit en sådan där dag som man inte får mycket gjort för man gör så mycket,haha. Ja allt farande som jag skrev om igårkväll. Tandläkare, stall, hem, hämta i Jönköping bla,bla.

Hunnit med att fota som hastigast idag också . Djur lika slöa som matte. Amber Rose slängde sig ner så fort solen tittade fram. Smart häst som vet att sola äger.


Fisen tyckte han kunde ta hela soffan i källaren. Så där låg han och snarkade.Innan sista färden hemåt åkte vi förbi mitt hus och plockade med lite godingar. Så nu har jag snattat 2 av Roffes väggar här och boat in mig.

En gammal sliten tavla som jag hittade på Loppis för många år sedan. Älskar ramen.


Några år gamla foton på flickorna fick flytta in i sommarens loppisfynd. 2 st tunna fina silverramar.
Pontus foto hänger strax intill,den storleken på ram har jag inte hittat på loppis ännu. Men det kanske dyker upp när man minst anar.Min favorit lykta som jag fått av Lotta en underbar vän. Vi fann varandra som vänner när hon köpte min Tinker-häst. En härlig människa. Vi har varit där och hälsat på pållen och hon har tagit tåget hit ner , för mys och Ullareds shopping.


En ljusstake som stod och skrek på mig i ett skyltfönster för inte länge sedan. Var bara tvungen att gå in och köpa den.
Lite av det jag tog hit ikväll;)

Hjälp mig ni som är smarta.

Hur lägger man till en låt så den spelas upp automatisk när ni besöker mig?
Jag har testat hit och testat dit. Men är man blonderad tillräckligt många gånger så går vätesuprosiden rakt igenom skallbenet till slut.
Och då förblir man en blondin där på insidan,haha.
Okej jag erkänner att jag har använt mig av det vackra blonda många gånger också,hehe. Bara punka på bilen tex, hinner knappt upptäcka punkteringen själv förräns där är en karl som ligger i blötan och byter däcket åt mig. Och besiktiga bilen ska vi inte tala om,haha fått igenom en skrothög utan anmärkningar som borde körts till skroten istället;) Ibland är det bra att utnyttja sin kvinnliga list. Och dom får ju skylla sig själva som går på det,haha.

Nog om håret, hjälp mig med det tekniska angående musik.

Lasse stefanz orden som mor min sa

Missade den vackra Räven...

På väg hem från jobbet körde jag förbi en så fin ung Räv.

Hejdade mig och skulle ta kort med mobilen ,men då var ögonblicket förbi.

Jäkla skit att jag inte lyckades stanna precis bredvid den. Då hade jag varit max 2 meter ifrån den. Och den gjorde ingen större reaktion när jag körde förbi för den hade fokus på ett byte i diket. I backspegeln såg jag hur den gjorde ett graciöst skutt när den anföll i diket.

Ett sådant ögonblick som man vill fånga ju.

Nu vill jag köpa min nya kamera ännu mer. Har kommit till rek-stadiet ,men inte fått den rätta feelingen för det impulsiva köpet ännu. Vet att om jag går in på vår lokala On Off butik får jag assistans direkt. Dom har lärt sig där nu att jag är den perfekta kunden. Handlar alltid något när jag är där. Jag är inte den där sorten som springer runt i sådana affärer bara för att titta. Kom gärna med förslag på kameror ni som tar så fina bilder.