onsdag 4 augusti 2010

Hjälp mig ni som är smarta.

Hur lägger man till en låt så den spelas upp automatisk när ni besöker mig?
Jag har testat hit och testat dit. Men är man blonderad tillräckligt många gånger så går vätesuprosiden rakt igenom skallbenet till slut.
Och då förblir man en blondin där på insidan,haha.
Okej jag erkänner att jag har använt mig av det vackra blonda många gånger också,hehe. Bara punka på bilen tex, hinner knappt upptäcka punkteringen själv förräns där är en karl som ligger i blötan och byter däcket åt mig. Och besiktiga bilen ska vi inte tala om,haha fått igenom en skrothög utan anmärkningar som borde körts till skroten istället;) Ibland är det bra att utnyttja sin kvinnliga list. Och dom får ju skylla sig själva som går på det,haha.

Nog om håret, hjälp mig med det tekniska angående musik.

4 kommentarer:

 1. Tänk att jag reagerade direkt när jag såg ditt rop på hjälp! ;-D Här kommer min personliga åsikt; endast en blogg av de jag besöker spelar upp musik när jag är inne, och jag har lagt ner den! Det är irriterande, jag kan inte koncentrera mig på det jag vill läsa och de andra i rummet blir galna när det helt plötsligt kommer "ljud" från mig. Och jag har ingen koll på hur man gör, sorry!

  SvaraRadera
 2. Tack för din kommentar du lyckas säkert med raggsockor

  SvaraRadera
 3. Tack Fru Venus,tänkte lite åt det hållet. Har också varit inne på några sådana. Kanske bättre fortsätta lägga in dom som jag gör,så kan var och en själva bestämma om dom vill lyssna;)

  SvaraRadera
 4. Nej, nej, lägg inte dit en låt hur fin den än är. Hemskt irriterande när man besöker bloggar. Du har vacker design, det räcker gott o väl.

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)