onsdag 4 augusti 2010

Trött, av allt flaxande..

Nu ska jag bara slöa. Varit en sådan där dag som man inte får mycket gjort för man gör så mycket,haha. Ja allt farande som jag skrev om igårkväll. Tandläkare, stall, hem, hämta i Jönköping bla,bla.

Hunnit med att fota som hastigast idag också . Djur lika slöa som matte. Amber Rose slängde sig ner så fort solen tittade fram. Smart häst som vet att sola äger.


Fisen tyckte han kunde ta hela soffan i källaren. Så där låg han och snarkade.Innan sista färden hemåt åkte vi förbi mitt hus och plockade med lite godingar. Så nu har jag snattat 2 av Roffes väggar här och boat in mig.

En gammal sliten tavla som jag hittade på Loppis för många år sedan. Älskar ramen.


Några år gamla foton på flickorna fick flytta in i sommarens loppisfynd. 2 st tunna fina silverramar.
Pontus foto hänger strax intill,den storleken på ram har jag inte hittat på loppis ännu. Men det kanske dyker upp när man minst anar.Min favorit lykta som jag fått av Lotta en underbar vän. Vi fann varandra som vänner när hon köpte min Tinker-häst. En härlig människa. Vi har varit där och hälsat på pållen och hon har tagit tåget hit ner , för mys och Ullareds shopping.


En ljusstake som stod och skrek på mig i ett skyltfönster för inte länge sedan. Var bara tvungen att gå in och köpa den.
Lite av det jag tog hit ikväll;)

4 kommentarer:

 1. Hej vilka fina bilder på djuren!
  Din bloggdesign gillar jag med, passar din blogg. Lite lantlig och ljuvlig!

  Kram från bella

  SvaraRadera
 2. Alltså, Fisen är min typ av kompis ;-) Visst är Loppis prima grejer!

  SvaraRadera
 3. Fina saker!
  Att vila när man flängt runt är det bästa som finns. Släng dig i soffan brevid katten :D

  SvaraRadera
 4. Tack Bella,tror jag hittat rätt design nu,Bytt en hel del,haha.
  Ja visst är det härligt med loppisgrejer,och Gafflan om du visste hur rätt du fick. sitter här nu med katten vid tv,n med tända ljus.

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)