lördag 3 april 2010

Skymmer i flisby.

Nu skymmer det i Flisby. Pojkarna är ute och leker i trädgården. Härligt nu har dom nästan varit ute hela dagen. Liam sitter och kollat Hitta Nemo. Han får vara inne när vi inte är ute. Men vi var ute länge i solen innan idag.

Idag blev det förrätt och varmrätt till middag. Barnen röstade bort påsklunch när vi frågade förra helgen. Dom ville hellre ha förrätt och varmrätt. Efterrätten har vi ännu inte orkat trycka ner, så mätta blev vi. Det har letats påskägg med karta. Robins hamnad bakom skorstenen på taket,smart ställe tyckte jag så Rolf klättrade upp och gömde det där. Hmmm visste inte att grabben var mega höjdrädd,så det blev rolf som fick hoppa upp och ta ner det igen.

Nu är det bara mys och åter mys som gäller här. Hoppas det är något bra på dumburken också.

Fortsatt Glad Påsk på er alla glada.

Solig härlig dag.

Vaknar och äter frukost med en härlig familj. Saknas dock 2 vid bordet ;) viktoria som är på läger och Emelie som fortfarande sover. Blev en skön myskväll igår vid tv,n. Den dagen vi flyttar ihop får vi införskaffa 2 soffor,haha vi är lite för många för en soffa.

Ska bara gnälla av mig lite negativ energi så är det gjort:
Min Amanda diskuterade en sak via sms igår, någon hade pratat med någon som hade pratat med nästa... a ni hajar.
I alla fall denna någon hade antytt att Emelie min äldsta ofta är ute och festar och säkert även testat droger. Alltså är folk riktigt friska eller? Dessutom en sådan där präktig en som säger sig inte prata utan att säkert veta. Konstigt att barnen väljer bort en del ur sitt liv? När dom blir sårade gång efter gång...
Till saken hör att Emelie sällan är ute över huvud taget utan sitter hemma vid datorn och plöjer igenom mycket filmer och böcker. Då hon går ut är hon på Pinnen som stänger senast 22.30. Hmmm ,, och droger ... näää men leta i närmre kretsar så finns det en som testat.

Man ska inte kasta sten i glashus heter det,så låt bli.

Så nog om detta/denna tragiska person som inte har något roligare liv än att leta fel och älta massa skit.

Nu ska vi fortsätta njuta av detta underbara väder. Amanda håller på att fixa kladdkakor till efterrätt och snart ska vi ut och njuta i solen.