fredag 25 juni 2010

MidsommarAfton mot sitt slut.

Fick upp alla trötta barn efter hand som morgonen gick Amanda krävdes dock en brottnings match för att väcka. Haha eller aaa jag överföll henne en stund.

Framåt förmiddagen hamnade vi i Eksjö för att se när Smålands Husarer ,musikkår och folkdansare marscherade genom staden. Imponerande att se dessa ryttare på sina vackra hästar.


Eksjös egen Niklas Holmgren , 23 åringen är hemma från Usa ett par veckor. Spelar i NHL,och var med om att vinna Stanley Cup. Hyllades denna dag.


Efteråt blev det glass till alla våra underbara barn. Blev många glassar,haha. Robin saknas dock.Väl hemma i Flisby gick vi till firandet vid lekparken. En jättefin midsommarstång hade dom gjort igårkväll. Där var stövelkastning som Pontus vann choklad vid 2 gånger av 3 försök. Amanda,Robin ,Rolf, Viktoria ,Thommy och Jesper sköt luftgevär. Lite fiske damm för de minsta. En trevlig uppslutning med folk från alla håll.Väl hemma blev det sedan dax för Färskpotatis,sill och burkskinka åt oss som inte äter fisk. Några fick nubbe några fick läsk.Alla åt och var glada.

Nu har dom största varit och badat vid sjön och vi gamlingar blundat en stund. Jordgubbarna håller Amanda på att noppa i skrivande stund. Det ska bli mumma.

Bilder från sim skolan i veckan som gick.

En kul dag på sim skolan då barnen provade att bada med kläder. Bilder från i onsdags.

Midsommar Afton, denna underbara dag

Nu var det morgon tyckte Liam. Haha ,han har tyckt det en bra stund. Inte lätt att vara 3 år och förstå att vi andra vill dra oss en stund. Han fick lite pennor och ritpapper,så kunde vi sträcka på oss en liten stund till.

Nu är Rolf i stallet och plockar ut hästarna och jag har plockat fram så frukosten väntar när han kommer tillbaka. Äggen står och bubblar på spisen och kaffebryggaren puttrar. Härlig morgon!