måndag 15 november 2010

Ja jävlar..jag fick ut tummen ur r.....

Hehe vilken bra grej, hålla sig väldigt sysselsatt för att inte stoppa in något i munnen. Jag har fått massor gjort. Eller massor och massor, jag har släpat ut köksbordet i garaget och slipat av det.

Åkt till staden och handlat färg, varit in på loppis och fyndat 6 st fina stolar som jag ska hämta imorn och också slipa av.

 Jag släpade in bordet tillbaka till huset. Nu står det målat i hallen och ska torka tills imorn. Då ska det målas en gång till med vit färg över det gråa. Sedan ska jag försöka slipa till det så det får chabby-look. Attans ,jag kan få en hel del gjort bara jag får ur tummen ur... bäst att se till att den stannar på utsidan,haha.

Nöjd!

Jippi, jag får nog vara nöjd med veckans viktresultat. Har gått ner 1.5 kilo sedan förra måndagen. Dumt att jag svullade i Lördags,annars kanske det hade varit ännu bättre;)

Nu har jag haft en nyttig stund i stallet med älsklingen. Frisk luft och kroppsarbete är bra det. Gick före hem eftersom jag var klar med mitt medans han hade en häst kvar att köra. Nu har kroppen fattat att jag kommit igång med promenader igen. Nu känner jag det där suget att kroppen vill arbeta en stund. Gött!

Fortsätter med hyfsad diet nu 4 dagar ,sedan blir det ju mindre lätt när man ska vara på hotell 4 dagar. Och näää jag vill inte bara äta Nutrilett till frukost då,haha. Men där finns ju fakriskt väldigt mycket nyttigt om man tänker sig för.

Tjohopp snart blir det  kaffe.Men först en koll om det finns några utmaningar att lägga in bilder till i fotobloggen .

Välkommen Singelmamman, vi ses på Lördag;)