måndag 29 november 2010

Bilder på kurs- resultat;)

Här ser ni dörrkransen jag gjorde i Lördags på kursen. Stommen är av lindad halm. Jag valde att göra den väldigt stilren. Kände inte för massa pynt i den. Och eftersom det inte är massa rött kan den nu hänga lite längre än bara över jul.


Här är min fina bock. Jag är jättenöjd. Ska försöka dokumentera hur jag gick till väga steg för steg medans minnet är färskt. Stommen är ju rejäl av trä så jag ska kanske lyckas klä den på nytt nästa år.

Hon som höll i kursen har en hemsida den hittar ni här.

Så här ser hästhagen bredvid min trädgård ut idag. Träden är tunga av snö.


En klippa!

Det är precis vad min älskling är det! Tändningslåset hade frusit. Så nu får jag ha en tändare liggandes i bilen om det blir fler gånger. Elda lite på nyckeln så löser det sig:)  En riktig karl har jag tralala!!!

Och kostade inte massa dollar, kanske någon natura övning, hehe. Lägger nog på lite moms också då *dreglar*.

Ingen bra start alls!!!

Bilar ska starta ,thats it!
Jo visst hade min också startat imorse om jag bara fått runt nyckeln. Men vad har hänt ???? Ingen jäkla aning får verkligen inte runt nyckeln i tändningslåset. Springer in och stressar på Pontus som var glad över att som omväxling få åka bil till fritids. Tack och lov tjurade han inte ihop av beskedet att vi ska gå som vanligt. Blåsigt, snöigt ,kallt och stressade i sista minut. Men klart jag kom i tid till jobbet ändå. Bara sååååå iriterande.

Vad det är för fel får bli en gåta tills älsklingen också provat. Kan tändningslås frysa? Ingen aning. Vet bara att jag måste till stan i eftermiddag på möte. Bäst att kolla busstider för säkerhets skull;)

Idag blir det en vacker dag. Termometern står nu på - 11 grader. Solen är på väg upp på en blå himmel.

Nu så här efter en kopp kaffe är allt inte längre så jobbigt trots bråkigt tändningslås. Hoppas bara det inte är paj och ska lagas för massa dolllar som inte finns.

Puss alla,idag är det ny vecka.