måndag 29 november 2010

Ingen bra start alls!!!

Bilar ska starta ,thats it!
Jo visst hade min också startat imorse om jag bara fått runt nyckeln. Men vad har hänt ???? Ingen jäkla aning får verkligen inte runt nyckeln i tändningslåset. Springer in och stressar på Pontus som var glad över att som omväxling få åka bil till fritids. Tack och lov tjurade han inte ihop av beskedet att vi ska gå som vanligt. Blåsigt, snöigt ,kallt och stressade i sista minut. Men klart jag kom i tid till jobbet ändå. Bara sååååå iriterande.

Vad det är för fel får bli en gåta tills älsklingen också provat. Kan tändningslås frysa? Ingen aning. Vet bara att jag måste till stan i eftermiddag på möte. Bäst att kolla busstider för säkerhets skull;)

Idag blir det en vacker dag. Termometern står nu på - 11 grader. Solen är på väg upp på en blå himmel.

Nu så här efter en kopp kaffe är allt inte längre så jobbigt trots bråkigt tändningslås. Hoppas bara det inte är paj och ska lagas för massa dolllar som inte finns.

Puss alla,idag är det ny vecka.

3 kommentarer:

 1. Inte kul, vi fick inte upp dörrarna på pasagerar sidan i morse när vi skulle till sjukhuset *suck* då hjälper inte sol och blå himmel!

  SvaraRadera
 2. Hei Fia:) takk for hilsen:)
  Men åhh..stakkars deg idag da! Det hørtes ut som en dårlig start på dagen. Jeg håper dagen endrer seg til å bli baare fiiin for deg!
  Gode klemmer fra Line

  SvaraRadera
 3. Om det inte var någon bra start så kan det ju bara bli bättre nu då ;)
  Kram på dig :)

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)