onsdag 18 augusti 2010

Spöregn och åter spöregn..

Jaha då har åter en regnig dag passerat. Hann inte mycket nu ikväll. Kom hem sent från jobbet. Då stod maten på bordet, min älskling är bäst. Efter maten en snabb kopp kaffe sedan ville dottern iväg en sväng och övningsköra.

I ösregn ,så det kunde verkligen kallas öva ;) Regnet tilltog så pass så vi knappt hörde motorn. då kan det vara lite svårt för en nybörjare att avgöra om man har tillräcklig gas när man släpper upp kopplingen. Men det gick bra för att inte ha kört mer. Hon är duktig tösen min.

Nu har jag lagt in de flesta av månadens räkningar. Kom på att jag är ju faktiskt borta när dom ska iväg. Inte för att ni ska tro att ni slipper mig på resan,för datorn ska med såklart ;) Men inte fasen släpar jag med räkningshögen.

Men nu får det nog bli lite tända ljus och tv här.

Ha det gott,hörs imorn.

Utsikten från ett fönster..

...Kan verkligen variera;) Ofta kan man beskåda dess varelser knalla fram och tillbaka på gräsmattan.LilleLördag...

..ska det visst vara idag då. Verkligen skönt att denna veckan tuffar på. Vill ha nästa vecka nuuuuu ;)

Frukosten är avklarad,drog ner till en smörgås idag , och en liten tallrik yoghurt med musli. Mackor är livsfarliga,jag kan äta hur många som helst.
Och jag går upp 3 kilo bara genom att titta på en macka,så illa är det.

Ikväll får jag förbereda lite kläder till resorna kanske, eller ska jag ha is i magen;) Köpte ju en del nytt förra veckan så kanske finns så jag klarar mig. Har ju ingen lust att stirrtvätta nästa torsdag kväll och tumla för att hinna packa om till fredags morgonen. Ska försöka ha den packningen klar istället. Har aldrig inträffat att jag flaxat på 2 resor direkt efter varandra,men kul när det händer lite. Och veckan efter är soft arbets-schema det är ju himla tur.

För hur kul det än är med resor så blir iaf jag ganska trött efteråt.

Nähä snart dax att fara mot jobbet;)