måndag 9 augusti 2010

Nu skriver jag av mig det jag grubblat över hela semestern...

Första tisdagen på semestern var jag till sjukhuset. Där gjorde jag ett utökat cellprov,då mitt "vanliga" visat cellförändringar.

Läkaren var mycket trevlig och psykologisk. Vi gick igenom allt vad detta prov innebar. Svaret skulle jag få efter ca 1 månad. Denna månaden har nu precis gått,och jag tycker det är aningen jobbigt varje dag när jag kollar i brevlådan.

Om det krävs ytterligare ingrepp får jag inte bara svar på provet utan en operationstid direkt. Detta pga att dom då inte vill att man ska vänta för länge. Därför var läkaren så noga med att gå igenom hela händelseförloppet redan när jag var där i Juli.

Nu är det gjort jag har släppt ut det jag burit i mina tankar hela semestern. Fel att blogga om det eller inte. Det är ju upp till den som skriver. Vad tycker ni?
Ja tänk vad man kan göra med ett enkelt foto ;) Här en vanlig träningsdag på Nyvalla. Redigerat till tecknad bild.Jippiiiiii

Nu har jag haft 1000 besökare på min blogg, och då måste tilläggas att innan Juli månad var siffran inte över 350 st. Oj,oj,oj vilken revolution,hihi. Och verkligen jättekul att se så många kommentarer. Lajbans!

Tack alla underbara människor därute ;)
Nu ska jag läsa era härliga bloggar en stund.

Blött,blötare, Nässjö.

Attans vilket regnande det var i Nässjö idag. Fanns inte en milimeter torr där man kunde pricka in fötterna. Tur jag hade foppa utan strumpor på fötterna. Var bara att tippa på foten och låta vattnet rinna ur.

Har jagat halvgummistövlar ett tag. Får försöka hitta ett par snart. Men vill ju ha rosa med blommor på så kan inte bara köpa första bästa. Provade ett par i Stockholm i en lite fin butik,men jag har ju så stora fötter så dom passade inte.

Varit på Hemtex och dreglat över alla vackra saker dom har där. Blev förälskad i en vit romantisk porslins kanna. Hade varit underbar med blommor i. Funderar någon dag om det ska flytta hem en sådan till oss.

Varm choklad är inte fel en dag som denna. Mums, och lite frigolit till det.

Ses i afton.

Mobilt bredband...

Idag ger mitt mobila bredband mig ytterligare gråa hår. Har väl blivit utslängd från nätet se så där 10 gånger nu på 40 minuter. Bara att inse att jag får vänta tills ikväll med att läsa era härliga bloggar.

Nu får det bli kaffe, lättsaltad frigolit och banan här på jobbet.

Som sysselsättning till det glo ut på regnet som vräker ner. Brrr längtar hem till soffan och tända ljus.