måndag 9 augusti 2010

Nu skriver jag av mig det jag grubblat över hela semestern...

Första tisdagen på semestern var jag till sjukhuset. Där gjorde jag ett utökat cellprov,då mitt "vanliga" visat cellförändringar.

Läkaren var mycket trevlig och psykologisk. Vi gick igenom allt vad detta prov innebar. Svaret skulle jag få efter ca 1 månad. Denna månaden har nu precis gått,och jag tycker det är aningen jobbigt varje dag när jag kollar i brevlådan.

Om det krävs ytterligare ingrepp får jag inte bara svar på provet utan en operationstid direkt. Detta pga att dom då inte vill att man ska vänta för länge. Därför var läkaren så noga med att gå igenom hela händelseförloppet redan när jag var där i Juli.

Nu är det gjort jag har släppt ut det jag burit i mina tankar hela semestern. Fel att blogga om det eller inte. Det är ju upp till den som skriver. Vad tycker ni?

7 kommentarer:

 1. Åh stackars dig att behöva gå och vänta så, bättre att få besked hur det än är. Hoppas det blir ett gott besked när det kommer.
  Kul att se bilden från Nyvalla, där har vi också varit även om det var rätt många år sedan. Tror att Loket var där och det var hur mycket publik som helst, kan ha varit invigning kanske.
  Ha det gott, kram Anita

  SvaraRadera
 2. Förstår att det är jobbigt att gå och vänta. Hoppas du får svar snart. Kan du inte ringa och fråga? Hade jag gjort, varje dag. Klart du kan blogga om det, känns kanske lite lättare när du får skriva av dig.
  Kramisar!

  SvaraRadera
 3. Klart att du ska skriva om det som är viktigt för dej! Jag hade en liten tumör mellan ögat och örat för ett år sedan. Fick veta det i Juni, men dom ville inte operera förrän i slutet av Augusti. Sen tog det sex veckor innan jag fick veta att den var ofarlig. Det var en lååång väntan!
  Skickar en styrkekram!

  SvaraRadera
 4. Aouch...det är skit att behöva vänta så länge, MEN brukar det vara nåt elände så hör de nog av sig tidigare, för positiva reaktioner visar sig fortare än negativa :-) Du är säkert ok, och klart du kan blogga om det, det är ju därför vi är här! Kram

  SvaraRadera
 5. Tusen tack vad ni är underbara. Ringa kanske man skulle göra.Jag vet iaf en sak ,dom kan ju glömma att jag tänker infinna mig för operation sista veckan denna månaden. Då ska jag först på jobbresa sedan löövweekend direkt efter det ;)Kramar tillbaka.

  SvaraRadera
 6. Det är mycket här i livet som man måste ta sig igenom, men i de flesta fall har ju läkarna full kontroll och det brukar gå bra.
  Bra att skriva av sig, det hjälper alltid att sätta ord till saker och ting.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Tycker helt klart att man skall skriva av sig. Det är ju din blogg och du som bestämmer vad du vill skriva om. Förstår att det är en olidlig väntan, och tycker väl kanske att beskedet kunde ske telefonledes istället för med snigelpost... Hoppas allt löser sig till det bästa för dig..styrkekramar från Pia

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)