måndag 25 oktober 2010

Te,tända ljus och kortspel.

Mobilkameran fick duga för att fånga stunden. Nu har äldsta dottern Emelie och jag druckit te och spelat lite kort. Såklart hade vi tänt ett ljus också. Såg över mitt ljusförråd idag. Ska nog räcka ett tag. Men är en rykande åtgång här.;)

Nu hör jag John Blund surra utanför fönstret. Bäst att borsta tänderna och hoppa i säng innan han strör ut sömnpulvret.Jag tycker inte om att sova i soffan. Har ju världens bästa säng.

Så natti alla där ute. Imorn är det den där hemska dagen som börjar på T. Ska försöka tänka positivt när jag vaknar, är värt ett fösök.

Lite då..

..okej jag har faktiskt fått lite gjort nu i eftermiddag. Men herregud det syns ju inte. Plockar och plockar men det känns som det inte blir någon skillnad. Jo,jag kan se mitt hallgolv. Det är ju positivt då måste jag ju fått undan en del av det som skulle packas upp, efter familjen Taikons lilla resa.

Och oj vad mycket det blir som ska till soptippen. För jag har bestämt nu när jag lägger allt till rätta,att alla saker ska ha SIN plats. Och allt som inte används mm ska slängas eller hamnar i loppiskartonger. Så här sorteras brännbart och annat tjosan om vartannat. Tar jag en runda till soptippen per vecka borde det försvinna någon gång innan jag fyller 65. Så imorn tar jag den rundan med allt jag fått ihop idag.

Imorn ska jag ha en njut förmiddag,alldeles själv hemma. Och kl 10 ska jag sitta borta hos frissan och hoppas hon kan trolla. Måste stylas lite inför kommande danser;) Synd dom inte gör fettsugning också . Kunde haft allt i ett paket. Klippning,ögonbryns-plock ,botox och fettsugning. Gör 4 betala för 3. Och helst gratis.

 Kanske skulle försöka mig på en före och efter bild imorn. Kunde vara kul.

Nu kom älsklingen förbi,så nu ska jag pussas 5 minuter.

Helt förslöad.

Ja nu har jag kommit hem från jobbet för denna dag. Tänkte innan att jag skulle hem och sätta fart med ditten och datten. Hamnade i soffan ....och här sitter jag nu. Alla energiknippen som pysslar och fixar och grejar, var får dom energin ifrån?  Jag skulle lätt kunna gå och lägga mig nu och sova tills imorn utan problem.

Nu ska jag ju inte göra det för jag har massa saker som måste tas tag i,men jag har definitivt ingen lust med det. Kanske känner att det blir roligare sedan när det är gjort.

Idag känns det lite motigt även mentalt, är första dagen "igen då" som särbolivet ger sig till känna. Älsklingen sover ju hemma i sitt hus denna veckan. Så måndag till fredag har vi tur om vi ses 15 minuter per dag. Om jag inte är med i stallet ,då kan det bli en hel timma *suck*. Får försöka se till att jag har massor att göra istället kanske ,då brukar ju tiden gå fort. Så får väl studsa upp i soffan nu då och slänga mig över allt. Tänk vad fint här ska bli också om jag bara går på här som en robot. Ska försöka att bara ha glada tankar i huvudet under tiden, så kanske det blir helg fort.

Ny vecka!

Ja då kör vi väl då. Inget att dra ut på.
 Lika bra att bara hoppa upp ur sängen och inse att en ny vecka är i antågande. Vart tar tiden vägen?
En vecka flyger iväg så det känns som max 2 dagar. Denna veckan ska jag dra ner tempot igen. Måste hinna känna nuet. Får bli en vecka i mysets tecken med barnen. Dom älskar mys. Tyvärr innebär det i deras ögon att man också då måste svulla massa onyttig mat eller godis,haha. Men  det ska vi försöka undvika.

Sitter här just nu och dricker nutrilett. Får bli ett ryck om man ska orka röra på fläsket i dansen;)

Vi var iväg på vår buggkurs igårkväll igen och hipp hurra de flesta vill hoppa på fortsättningen. + att flera av dom som är med hade vänner som också ville hoppa på. Så det blir buggande ända fram till jul nästan. Härligt!
Att dansa är den bästa och roligaste motionsformen som jag kan komma på. Tänk att hålla igång så man blir helt slutkörd och genomsvettig av något man bara älskar. Istället för en massa löpträning mm.

Nu får ni ha en bra dag så ses vi ikväll igen.