söndag 8 maj 2011

Finns det liv finns det hopp.

Nu äntligen verkar temperaturen leta sig åt rätt håll. Så nu kan jag kanske våga mig på att så vidare i köksträdgården. Eftersom jag är nybörjare så har jag varit lite försiktig. Lusläser Lena Israelssons bok om Grönskasodling och försöker följa hennes tips om temperaturer. Får se hur det går :)

Men i drivbänken kommer iaf nu Purjolök,Basilika,Timjan och Rosmarin.

Härligt,härligt.

Och vet ni altanen blir superdunder. Imorn ska jag måla golvet;)

Sött (bild 120 av 365)

Sött,kaloririkt,onyttigt och alldeles Uuuunderbart!

Måsten ( bild119 av 365)

Äta bör man...

Det spritter ...

På jobbet är jag i detta nu. Sitter och är aningen rastlös kan jag erkänna. När man vill måla fixa och dona hemma är all vistelse därifrån mindre stimulerande. Oki kroppen tycker nog det är skönt att slippa så det är väl någon nytta med det. Men min hjärna vill bara hålla fullt ös medvetslös.

Och har ju en del att styra med. Äntligen fick vi bra väder så nu kanske jag vågar så det som inte kommit i jorden ännu. Har ju haft flera minusgrader på nätterna veckan som gick. Är bara potatisen och löken som fått hoppa ner och invigt köksträdgården.

Sista lasset med ved ska staplas upp. Men det torkar där det ligger också så ingen fara på taket. Bara mindre fint att ha det liggande .

Och så altanen då som jag ska måla klart. Och attans så kul det är. Det kommer bli så himla fint.

Nu ska jag läsa lite hos er, för det ska jag skämmas och erkänna har jag inte tagit mig tid till så mycket sista veckan.