lördag 28 maj 2011

Lång dag.

Det blev inga sko-bilder denna dag. Tiden bara försvann. Jag tror och hoppas jag hunnit allt jag kunde förbereda idag. Amanda har hjälpt till med alla grönsaker till salladerna. Allt ligger nu i varsina plastpåsar så jag snabbt kan blanda ihop det imorn bitti. Slipper blöta sallader då om jag väntar med att blanda ihop det. Men ändå skönt att allt är förberett.

Min snälla mor har gjort kycklingfileér fyllda med soltorkade tomater och skinka. Dom serveras kallskurna med potatissallad. Pasta & kasslersallad och Pasta & Tonfisksallad bröd ,ost & smör.
Kaffe, After Eight,chokladpudding,grädde, cocktailfrukt & glass.

När man ska vara i kyrkan precis innan det ska bjudas på mat tycker jag det enklaste är att servera en kall buffé. Har man lite olika sorter av sallad brukar det finnas så alla blir nöjda.

Ha det gott alla. Kram.

Färgpalett (bild 136 av 365)

Fotat i en trädgår vid parken. Vet ej namnet på dessa vackra Vallmo.

Skor,skor och åter skor.

Jag fick 1 par skor, Amanda fick 2 par skor och Pontus fick 2 par skor totalt 900 kr för alla. Bild kanske hinns med  ikväll.  Hönan hittade en klänning för endat 149 kr. Kan det bli bättre.Ibland kan man lyckas shoppa billigt. Jippi!!!

Nu klippa gräset ;)

Överskott (bild 135 av 365)

Behöver vi fler måsar?

Bro (bild 134 av 365)

Vad gör vi när det är massor att göra hemma?

Åker och shoppar såklart ;)
Tror vi att Inga ska sköta allt åt oss därhemma?
Eller att det finns en god Fe trots allt?

Näää, Vi gjorde hela lilla Nässjö förra veckan utan att Amada hittade varken klänning eller skor som dög till Konfan. Så idag ..dagen innan är vi alltså på a6 och hoppas att ett under ska ske.

Snabbt dit snabbt hem är mitt önskemål om denna tripp . Kan man ha sådan tur tror ni?
Inga har ju sagt upp sig för länge sedan, så är bara jag kvar att fixa så allt är klart imorn.
Men klart jag hinner. Har ju läget under kontroll.

Eller?