torsdag 13 januari 2011

Nyfiken (bild 13 av 365)

Mitt lilla helgbarn utforskar nyfiket Älsklingens julgran.

Fler bidrag hittar du här.

ViktVäktarna!

Jag vågade ta foto ;) Bara kände att jag måste ha en "före" bild och nu ska den sitta här bredvid så jag ser den varje dag.


Igår  var jag alltså  och vägde in mig, jag är verkligen taggad nu. Det nya systemet låter super. Man får äta en jäkla massa varje dag. Jag kommer inte gå hungrig det kan jag lova.
Ska bli ett sant nöje att räkna Propoints. Om det ger resultat ??? Det tror jag absolut. Det svåra är inte att gå ner i vikt egentligen. Men det är ett helvete att hålla sig där nere när man väl är där. Tro mig om jag ska räkna alla gånger jag gått ner samma kilo nu så har jag nog gått ner ca 120 kg.


Den här Bilden är ju bara bäst ;) Här ser ni var jag kommer lägga Bonus Pointsen på Fredag.


Nu ska det vara ett stort fruktfat hemma alltid välfyllt. Mums!
Nu ska jag gå och göra en Smothie med Lättfil,banan och hallon;)


Utmaning 11.

Mina syskon!

Jag har en äldre syster M som är så cool med sin man. I somras gjorde dom en sådan där sak som jag blir avundsjuk på. Inte avundsjuk på det gröna sättet men avundsjuk för att dom är modiga och vågar kasta sig ut i ovissheten. Dom sålde den gård dom bodde på och flyttade till Gotland. Bara sådär! Iof har hennes man tidigare bott på ön så för honom var det inget toknytt. Men bara ide´n att bryta upp bara sådär.
Jag skulle också vilja bryta upp och starta om på någon annan plats. Då gärna Norge.

Min lillasyster L bor i staden Nässjö med sin älskling och deras 2 änglar till barn. Haha, ja dom är fortfarande så där små och söta och snälla. Deras monstertid kommer inte än på några år.