onsdag 31 mars 2010

Välbevakade i Anneberg idag.


Idag kan vi känna oss trygga här i byn. Vi frågade om lova att ta bilen och åka till stan,haha. Stora pojkar som springer omkring och leker pang,pang. Funderar på om jag ska ta Pontus ena pangare och springa ut och fråga om jag får vara med o leka.


I staden fick emelie sina ögon kollade. My god vilken tur haha hon är ju typ blind. Hade varit nice att sitta bredvid och äövningsköra med en blind höna. Hehe, jag ska kolla mina ögon när vi hämtar hennes glasögon. Hmmm så jag kan se när hon gör fel i trafiken ;D.

Nu ätdax, och film mys. " The final brake".

Nära skjuter ingen hare.

Onsdag.

Trött,tröttare,tröttast det är jag det. Känns som jag skulle kunna sova i 14 dagar utan problem. Och inte blir man piggare av den malande kvarnen i ryggen. Eltrådarna som skickar ut ilande stötar i benen var och varannan minut. Skönast är när man går lugnt. Och är igång,men vaddå jag kan ju inte vimsa runt här hela tiden bara för inte ryggen ska värka. Den ska ju vila sig frisk,hmm konstigt.

Och så de övriga onten som aldrig kommer försvinna, går inte räkna upp för då somnar du.

Har i alla fall kört Pontus till skolan nu och amanda gick tidigare. Men hon sköter sig ju själv bara man kollar lite så hon inte somnar om. Morgontrött familj det här. Vi pratade om på kursen att vi skulle börja gå upp tidigare för att alltid ha en lugn och avslappnad morgon. Jippi hur ska jag klara det? Hmmm väntar att prova tills köket är klart,nu finns ingen plats där man kan koppla av o njuta ändå.

Emelie har en tandläkartid idag så den åker vi in och fixar. Passar på att kolla hennes syn inför körkort när vi ändå är i stada. Och handla lite kanske. Tråkigt men nödvändigt.

Hoppas denna dagen blir bättre än igår.

Var dag har nog av sin egen plåga.