torsdag 5 augusti 2010

Det går förbaskat bra det här...

..bryter mig in i förpackningen med stickor. Hmmmm......många?Efter en halvtimma har jag kommit så här långt. Verkar som det ska vara 4 man stickar på och den 5e byter av med. Aja ser rätt ut än så länge. Nu gasen i botten 20 cm ;)Vad har jag gett mig in på? Hehe..

Nu är det dax..

Nu är det dax att lära sig sticka Raggsockar. Frusit en vecka om fötterna redan.Och eftersom jag får ont i lederna om jag blir kall så krävs det massa lager där nere;) Har funderat på om det kan vara svårt att lära sig detta hantverk i många år nu.
Och här bloggar man ju runt bland så mycket handarbeten och vackra saker så nu kunde jag inte låta bli. Var inne i stadens Handarbets Ateljé. Köpte stickor,garn och mönster. Så nu är det bara att sätta igång. Är det någon där ute som man kan be om hjälp om det tillstöter problem?

Ja alltså ni behöver inte slänga er i bilen och köra hit genom hela världen,men kanske något som går lösa här,haha.Ett härligt garn i ljusgrått,mörkgrått och ljungrosa. Passar Blondie perfekt.

Hittade denna sköna ljuslykta för 20 kronor i Syaffären också. Ser hemmagjord ut men det är den ju tyvärr inte. Men kan tänka mig vilket härligt sken det blir ikväll när Amanda och jag ska mysa film här.


Var med och tävla.

Var med och tävla om denna underbara pläd. Hos
;)

Lunch..

Vaniljyoghurt m flingor och ostmack. Man kan ju skratta ihjäl sig åt min sprudlande fantasi. Men har ingen lust och ork att göra något annat.

Detta grubblande över mitt hus som är till salu,medans vi flyttar till Rolfs hus som också är till salu. Herre gud tänk om hans hus blir sålt före eller samtidigt. Hitta gård nu eller då ,eller aldrig.

Flytta in och boa in sig på ett ställe som man inte ska bo kvar på och inte heller vill bo kvar på, är väldigt ansträngande för den stackars blonda hjärnan. Händer så mycket men ändå inget.

Jag är ju samtidigt foster familj, åt grabben min på 8 år. Och så har jag ju lilla helgbarnet genom samma myndighet. Detta med flytt innebär ju också då att Rolf ska genomgå en "koll" av dom.

Vi är ju som ni kanske räknat ut 1o st runt bordet när vi alla är samlade. Med Rolfs och mina barn. Det är ju dock inte ofta som alla är på plats samtidigt, hans barn åker ju växelvis till sin mamma. Jag tycker det är jättekul när jag märker att myndigheten är nöjda med min insats. Lite komiskt när jag märker hur dom undrar lite fint om vi kan tänka oss mer samarbete. För dom vet att hans barn inte ligger i sina sängar varje vecka.

Det måste man ju bara ta åt sig av,när dom tagit upp saken ett flertal gånger redan.

Segt att vakna,men måste ju gå..

Varför kan man aldrig få känna sig pigg när man vaknar på morgonen. Vet inte om jag någonsin vaknat och tyckt att jippi nu ska jag upp. Innan jag fått i mig 2-3 koppar kaffe och innan kl 10 är det bara helt kört att vara just piggelin.

Men nu sitter jag iaf på jobbet,för jag kommer alltid iväg som jag ska. Kaffebryggaren puttrar inbjudande och en ljuvlig doft sprider sig i rummet. Så nu finns det hopp om denna dagen också.