torsdag 5 augusti 2010

Lunch..

Vaniljyoghurt m flingor och ostmack. Man kan ju skratta ihjäl sig åt min sprudlande fantasi. Men har ingen lust och ork att göra något annat.

Detta grubblande över mitt hus som är till salu,medans vi flyttar till Rolfs hus som också är till salu. Herre gud tänk om hans hus blir sålt före eller samtidigt. Hitta gård nu eller då ,eller aldrig.

Flytta in och boa in sig på ett ställe som man inte ska bo kvar på och inte heller vill bo kvar på, är väldigt ansträngande för den stackars blonda hjärnan. Händer så mycket men ändå inget.

Jag är ju samtidigt foster familj, åt grabben min på 8 år. Och så har jag ju lilla helgbarnet genom samma myndighet. Detta med flytt innebär ju också då att Rolf ska genomgå en "koll" av dom.

Vi är ju som ni kanske räknat ut 1o st runt bordet när vi alla är samlade. Med Rolfs och mina barn. Det är ju dock inte ofta som alla är på plats samtidigt, hans barn åker ju växelvis till sin mamma. Jag tycker det är jättekul när jag märker att myndigheten är nöjda med min insats. Lite komiskt när jag märker hur dom undrar lite fint om vi kan tänka oss mer samarbete. För dom vet att hans barn inte ligger i sina sängar varje vecka.

Det måste man ju bara ta åt sig av,när dom tagit upp saken ett flertal gånger redan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)