söndag 12 september 2010

Njuter..

Jaa njutandet fortsätter,nu tv-mys. Mina barn har landat i lyan. Imorn kommer Rolfs barn på plats för kommande vecka. Härligt!

Idag var vi alltså på trav i Vaggeryd,regnet höll i nästan hela tiden och körsvennarna var mer än gråslabbiga av den drypande leranvällingen på banan. Kunde riktigt känna smaken av grus när man kysser en sådan lerhög till karl. Var mer än nöjd med att få ha min karl bredvid mig denna slaskiga dag. Haha.
Och efter deffilering var vi överens om vilka hästar det skulle spelas på i nästan alla lopp. Gött ,jag börjar lära mig den där granskningen ;) Och jadå visst satte vi de flesta av dom också. + i kassan denna härliga dag.

För vad spelar väl vädret för roll när man har trevligt. Absolut ingenting!

Som sagt dax att tända ljus nu. Ha nu en helt underbar kväll ni också, det är ni värda.

Här blir vi bortskämda minsann..

Jaa verkligen, igår tog jag sovmorgon till kl 11. Jaa helt sjukt länge men det var knäpptyst och tomt för övrigt i huset. Rolf var iväg och tränade häst och alla andra utspridda på olika håll. Idag sovmorgon igen dock inte lika länge som väl var. Ryggen blir en aning stel av att ligga så länge.

Idag tassade älsklingen iväg för hästutsläpp. Väl tillbaka hörde jag någon tassa och ordna i köket. Emelie och jag hade bara att kliva upp och sätta oss vid dukat frukostbord. Denna man, finns inte ord för hur bra vi har det.Ge och ta heter det ;)

Idag blir det fortsatt mys, styr bilen mot Vaggeryd för en dag med Trav. Härligt, spela bort lite pengar. Haha eller bara vinna tillbaka det man spelar för. Så blir det när man inte spelar stort utan försiktigt. Kul att se Emelie Knutsson starta med Prins Hilding. Förmodligen favorittippad så ger inte några pengar men bara en fröjd att se denna unga dam rida så grymt bra som bara hon gör. En monté ryttare av hög kaliber;)
Haha, bara måste få skryta med dig;)

Önskar er alla en underbar Söndag. Ta hand om varandra & njut här och nu.