lördag 21 augusti 2010

Thommy knåpar vidare.

Ja nu har Thommy varit en runda ytterligare i skogen och samlat material till ett nytt hjärta att pynta. Det ligger nu i blöt så det ska hålla sig tills vi besöker graven imorgon.
Bilder kommer imorn när vi varit där;)

Jag har nu 4 limpor bröd i ugnen,doftar gott här. Rolf är och plockar in hästarna. Ska snart slänga mig i duschen. Sedan blir det mysmaraton här;)

Layout.

Var bara tvungen att byta layouten ;)
Lite mer höstigt .

Hjälpreda.

Klippt gräset vid mitt hus idag, fick bra hjälp av mitt söta helg barn ;)


Oredigerad fredag;)

Ja eftermiddagen och kvällen igår försvann i ett nafs. När vi kom hem satt jag på röven och tittade på när rolf lagade middag. Äggstockarna bråkade som vanligt och var bara när jag satt ner som det inte värkte. Hoppas dom kollar Endo´n när jag ändå är sövd för det andra.

Vi fick Vildsvinsstek ,klyftpotatis och sås. Han kan den mannen ;)
Mätta och goda gick jag och pojkarna en promenad för att plocka material till våra omtalade kransar.Jag gjorde dock inte en krans utan ett hjärta,med hjälp av skog och trädgård.
Mitt hjärta fick sin plats på väggen bredvid dörren på framsidan.När Rolf kom hem slängde han sig ner under Robins bil för att hjälpa honom med hjulinställningen. Han är en händig man min darling.
Våran lilla Svea var nyfiken och ville vara med.
Efter ytterligare en stund blev även Tommy färdig med sin krans,även han gjorde ett hjärta.
Superfint, duktig kille ;) Idag ska vi göra mer naturpynt och ytterligare ett hjärta som vi ska lägga på graven ( Rolf´s ena son) imorn. Han skulle fyllt 17 i torsdags.