fredag 13 augusti 2010

Glömde ju berätta...

..hände en kul grej i eftermiddags. In genom dörren i Flisby hoppar Rolfs 2 yngsta pojkar. Dom undrar om dom kan få komma nu,redan i den stunden till oss istället för på måndag.

Klart som tusan dom fick det. Hihi bara superkul att dom vill vara hos oss. Myyysigt!

Lek på hög nivå...

Nu leker jag som bäst. Med nya leksaken;) lyckats få batteriet laddat, ställt in språk.

Ja jag tog faktiskt svenska, tyckte taiwanesiska kändes lite avlägset. Och tiden ställdes även den in på Svensk tid.

Tror Skåne och Köpenhamn har samma tid som Anneberg. Så det ska nog funka på min resevecka;) Värre är det ju med språket men är ju inte dom utan jag som ska ta kort där,haha.

Provade att ta kort på tv,n hehe. Den bilden ska ni slippa ;) Fast här ifrån ser det väldigt kul ut på tv,n. Något friidrotts tjosan på kanal 4. Massa snoppar i trikåer som hoppar ikapp. Undrans om den snopp som skuttar bäst vinner eller hur är reglerna?

Nähä,nu ska jag sova så den här trista fredags kvällen tar slut någon gång. Alltså inte bloggläsandet som är trist utan att vara ifrån älsklingen en fredags kväll som är surt.
Då ska man ju mysa med sina nära och kära;)

Ses imorn,Tudilu.

Jobbnatt..

...Har jag framför mig nu. Lite till ovanligheterna nu för tiden att jag jobbar helgnatt. Men har man tagit ledigt får man allt jobba ifatt lite ;) Härligt när man kan det. Och natten som var skulle jag ju också jobbat men då höll jag mig hemma efter ett dygn av ont sa**n.

Ja här sitter jag alltså,ovanligt glad hihi. För jag har med mig min nyköpta kamera.
Det blev en Canon bla,bla,bla. Får kolla vad den heter på kvittot imorn. Står Canon 1000D på den. Aaa ingick iaf ett teleobjektiv till också,skitbra. Så här ska läsas lite instruktionsbok ikväll. Och imorn ska äldsta dottern och hennes kompis ha lektion med mig;) Dom går media båda två så dom kan det där;) Köpte minnes kort 8GB och en kalasfin väska till.

Hehe nu är jag väl förberedd inför v 34 då jag ska till havet 4 dagar i jobbet och sedan löövweekend i Köpenhamn.
Är det någon mer än jag som ser det ösande regnet. Inte lätt att fånga ett regn med mobilkamera ;) bara strilandet från taket ville vara med på bilden.Tack;)

Tackar och tar för mig av utdelningen av denna Award, från Lisas Torp. Går i hennes fotspår och delar vidare till ALLA mina underbara läsare;) Varsågoda!


Ny dag ;)

Ja ,nu gör vi ett nytt försök och kollar om vi lyckas genomföra en "vanlig" dag utan massa ont och knas. Än så länge verkar det funka hyfsat.

Sitter här med en kopp kaffe och ser ut som sju svåra år. Tur ni inte kan se mig haha. Blond kalufs som står åt alla håll, typ lejonkungen.

Har ingen lust att uppsöka duschen än på en lång stund,tänker bara sitta här och slöa och läsa runt bland alla härliga bloggar. Har inga måsten förrän i eftermiddag;)

Kramelikram på er.