torsdag 30 september 2010

Kärlek!

Ikväll fick kameran i mobilen rycka ut när jag och Chattanooga hade pusskalas.God natt alla underbara där ute i blogghavet,tack för alla härliga kommentarer.

Nu är jag med..

http://photos4theweek.blogspot.com/

Så jätteroligt!

VINNAREN ÄR...

Nu har jag haft hjälp av Rolfs son Jesper att dra vinnaren av Chabby Chic tavlan. Vinnaren är HennA http://henna69.blogspot.com/

GRATTIS.GRATTIS.GRATTIS.

Nu ska ni vara ärliga..

Bild, 1.
Nu är ju alltså då bilderna inte redigerade. OCH jag har fotat manuellt. Vilket ni kan förstå en sådan här dag inte är lätt med tanke på ljuset.Så här när man är grön i början är det klurigt att få rätt ljus;) Nu vill jag höra vad ni tycker ,skriv vad ni anser om bilderna. 

Bild,2.

Bild,3.

Bild,4.

Bild,5.

Bild,6.

Bild,7.

Minusgrader.

Hela 1 minusgrad var det när jag åkte till jobbet idag.Dimman låg tät över hela landskapet som ett tjockt mjölkskum. Nu efter diverse bestyr är det kaffedax.
Härligt då passar jag på att läsa lite hos er.

Redan Torsdag!

Oj,oj,oj vart tog veckan vägen? Imorn är det ju dax att börja mysa helg igen. Tiden går fort när man har roligt.

Vilken djungel det var med allt prat om bländare och ljusinsläpp och bla,bla,bla på fotokursen igårkväll. Men okej nu är det slut med att fota med autoinställning,bara fusk ju,hihi. Och bilderna ska ju bli så mycket bättre med manuell inställning. Phö...om man nu får in tekniken;) Men som ni märkt tar jag ju bilder i mängder nästan varje dag och då inte bara på svamp. Så borde väl gå att lära sig med tiden.

Idag är gräsmattan täckt av nattfrost. Blir till att skrapa bilrutorna idag då.
Hur är morgonvädret hos er?