torsdag 30 september 2010

Nu ska ni vara ärliga..

Bild, 1.
Nu är ju alltså då bilderna inte redigerade. OCH jag har fotat manuellt. Vilket ni kan förstå en sådan här dag inte är lätt med tanke på ljuset.Så här när man är grön i början är det klurigt att få rätt ljus;) Nu vill jag höra vad ni tycker ,skriv vad ni anser om bilderna. 

Bild,2.

Bild,3.

Bild,4.

Bild,5.

Bild,6.

Bild,7.

9 kommentarer:

 1. Jag tycker att bild 2 än lite bättre än bild 1, vad det gäller ljus.
  Bild 4,5,6 är lite,lite för ljusa.
  Bild 3 och 7 är bra(+2:an).
  Hade kanske varit bra om du satt ner lite när du tog bild 1 och 2, så perspektivet hade blivit lite mindre uppifrån, och så hade det varit trevligt om hela ängelen kom med. Men det är ju bara min ärliga mening! Jag är ingen proffsfotograf!! Kram!!

  SvaraRadera
 2. Med de förutsättningar du beskriver så tycker jag att du har lyckats utmärkt!!! :-)

  SvaraRadera
 3. Verkligen mitt i prick, himla bra beskrivet Maya. Tusen tack! Första gången jag tar manuellt och dessa grå dagar är det verkligen klurigt.Men jag övar varje dag så någon gång ska det väl sitta. Men tar nog tid.Vinkel och ängeln var inte riktigt i mitt hjärnfokus utan mest ljuset.

  SvaraRadera
 4. Morrn.

  En fråga vad för slags kamera har du?

  Färger och "ljus" går att justera efteråt, men skärpan är svårare, vilket betyder att du måste vara mera noga med avståndsinställning och bländare.

  Lycka till, ha de bra.

  Hasse A

  SvaraRadera
 5. Om du inte blir riktigt nöjd med ljuset på dina bilder så går det att fixa i ett bildbehandlingsprogram, eller liknande. Själv har jag laddat ner Picasa3 helt gratis!

  SvaraRadera
 6. Jag tycker du är jätteduktig med kameran! Bild nr 6 tycker jag är finast, både motivet och färgerna. Själv hoppas jag att tomten ska komma med en ny kamera till mig...Då den mörka tiden kommer nu, får jag inte till några bra bilder.

  SvaraRadera
 7. I mina oproffsiga ögon, bra! :-)

  SvaraRadera
 8. Morrn.

  Du får fråga hur mycket du vill, hoppas att jag kan svara.
  Som det står på min bloggs startsida.

  "Goda råd är billiga, tillgången är alltid
  större än efterfrågan"
  Ha de bra.

  Hasse A

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)