fredag 22 oktober 2010

Fåtöljerna blev ett soffbord;)

Ja vi kom som sagt iväg till Kretslopps-butiken. Några fåtöljer hittade jag uinte,men jag behövde ju ett soffbrod också. Och där stod ett i furu med hyfsat fin skiva och svarvade ben. Det var kalasfint men jag ska måla det vitt såsmåningom. 40 kr ;) som hittat.

Farit hit farit dit,och fått massa smått gjort. Nu bara pausa en stund. Kanske blunda på soffan.
Kanske måste fara till doktorn med Amanda skruttan. Hon har klagat över magont,idag är det värre. Höger sida... aaa kan det vara blindtarmen. Jättekul en fredagseftermiddag isåfall. Men vad gör man,det går ju inte trolla bort. Får kasa iväg och kolla vad dom hittar. Latmasken sitter väl längre bak;)

Väntar på samtal från vårdcentralen nu.

Snön ligger kvar!

Yrvaken gör man det man ska på jobbet denna tidiga morgon. Vågar man titta ut? Gör ett försök...och ...ja idag ligger snön kvar. Det täcker gräsmattan iaf. Har inte koll på om det är plus eller minusgrader. Kan ju hoppas det töar bort under dagen. Jag har åretrunt däck på min bil där hemma så jag behöver åtminstone inte stressa med däckbyte. Skönt. Det stod långa köer vid macken här i byn igår. Konstigt att det blir samma hysteri varje år med däckbyte.

Hehe får se hur bra skorna är i snön. Puma jumpadojor är nog inte så mycket till vinterdäck,men känns lite tidigt att börja med vinterskorna. Men fortsätter det med snö har jag inget val,då åker dom nyköpta finingarna på.

Idag ska vi en sväng till Aneby. Jag ska passa på att åka till Loppisbutiken dom har vid soptipppen där. Är på jakt efter 2 fåtöljer till myshörnan jag ska göra i Tv-rummet. Ser ju redan inne i huvudet hur det ska se ut när det blir klart så inte säkert jag har sådan tur att jag hittar det jag söker;) Och billigt ska det vara också.