onsdag 28 juli 2010

Home sweet home..

Ja,nu har vi landat hemma i Flisby. Katterna sjöng fanfar när vi gjorde entré. Härligt med katter, man är alltid välkommen hem och får ett varmt välkomnande.

Någon kram av min älskade Rolf har jag dock ännu inte fått. Han är inte hemkommen från stallet ännu.

Nu ska vi sätta på ugnen och grädda lite snabb-baguetter och fika o mysa när han kommer.

Ha det gott.

Oj vad tiden rusar när man har trevligt...

...Ja nu har vi ätit ännu en Hotellfrukost. Fick veta att Pontus kunde fått pannkakor m grädde och sylt,men det nobbade han också,haha. Så blev ännu en morgon med ett stort lass köttbullar för hans del. Flickorna däremot börjar lära sig tjusningen med Hotellfrukost.

Nu ska här packas det sista innan vi tjeckar ut och knallar mot stationen med vårt bagage. Sedan springer vi upp på Drottninggatan för ytterligare shopping. Tåget går inte hemåt förrän 16.15 i eftermiddag. Då lär vi vara nöjda och lagom möra. Beräknad ankomst till Nässjö 19.21. Så hemma i Flisby runt kl 20. Kanske måste handla en snabbis innan,tror det är ganska tomt hemma i kylen.

Lovar inte att blogga ikväll,misstänker att jag är lite för trött,eller så har jag fullt upp med att pussa på gubben. Har saknat honom som en tok nu dessa 3 dagar. Men det är ju bara nyttigt,hihi.

Ändrar min profil så ni hänger med i svängarna ,allt som är på G där hemma.