tisdag 17 augusti 2010

Äntligen snart sovdax...

...jag är så trött i mina ögon. Nu har dom varit sömniga precis hela dagen. Jag gav upp hoppet om att vakna vid 11 i förmiddags. Kan det bero på vädret eller är det hösten som gör mig såååå trött. Annars gillar jag ju hösten med allt mys och den härliga luften och alla färger.

Men,men det går över. Läser runt i alla era fina bloggar. Sådan skön avkoppling att bara parkera röven och läsa runt och titta på alla fina bilder. Tyvärr blir min omättliga mage hungrig av alla goda saker ni bakar och lagar. För att inte tala om den lockande Fazerkartongen,grrr ;)

Hur kan det vara så att när man väl försöker göra något åt vikten så ser man massa godsaker och läckerheter överallt. Magen kurrar konstant och hjärnan vill bara ha mer o mer. Men skam den som ger sig. Det komiska i det hela är att dom kilona jag ska gå ner har jag nog gått ner si så där 15 gånger redan. Samma jävla kilo. Man kan bli pissed off för mindre;)

För 4 år sedan när jag blev lyckligt skilld, vild och farlig singel gick jag ner 20 kilo hur lätt som helst. Kände mig så super fräsch och nyttig. Men ack den tiden kom och den tiden gick. Nu sedan 1,5 år tillbaka har det varit myspys och åter myspys. Och massa underbar kärlek och ännu mera mys. Alla kilon har smygit tillbaks och satt sig som cement;)

Men upp till kamp,nu gör jag ett ryck igen;) Håller er lite underrättade så jag har någon som har koll på mig haha.

Snart nana kudden;)

Sov gott alla raringar.

Sjukt trött...

Det regnar sedan 3 veckor tillbaka. Kan inte minnas när det var uppehåll senast. Åskan mullrar på avstånd. Jag satte mig i sängen med laptoppen i knäet för att läsa runt lite i alla fina bloggar.

Men helt sjukt, ögonen vill verkligen inte vara vakna. Dom åker igen hela tiden. Lägger mig och kryper under täcket en stund innan jag börjar med maten.

Zzzzzzz......

Gott...

Snart lite fikapaus,med gott kaffe . En skön stund med kaffe och bloggläsning är väl aldrig fel;)