tisdag 17 augusti 2010

Äntligen snart sovdax...

...jag är så trött i mina ögon. Nu har dom varit sömniga precis hela dagen. Jag gav upp hoppet om att vakna vid 11 i förmiddags. Kan det bero på vädret eller är det hösten som gör mig såååå trött. Annars gillar jag ju hösten med allt mys och den härliga luften och alla färger.

Men,men det går över. Läser runt i alla era fina bloggar. Sådan skön avkoppling att bara parkera röven och läsa runt och titta på alla fina bilder. Tyvärr blir min omättliga mage hungrig av alla goda saker ni bakar och lagar. För att inte tala om den lockande Fazerkartongen,grrr ;)

Hur kan det vara så att när man väl försöker göra något åt vikten så ser man massa godsaker och läckerheter överallt. Magen kurrar konstant och hjärnan vill bara ha mer o mer. Men skam den som ger sig. Det komiska i det hela är att dom kilona jag ska gå ner har jag nog gått ner si så där 15 gånger redan. Samma jävla kilo. Man kan bli pissed off för mindre;)

För 4 år sedan när jag blev lyckligt skilld, vild och farlig singel gick jag ner 20 kilo hur lätt som helst. Kände mig så super fräsch och nyttig. Men ack den tiden kom och den tiden gick. Nu sedan 1,5 år tillbaka har det varit myspys och åter myspys. Och massa underbar kärlek och ännu mera mys. Alla kilon har smygit tillbaks och satt sig som cement;)

Men upp till kamp,nu gör jag ett ryck igen;) Håller er lite underrättade så jag har någon som har koll på mig haha.

Snart nana kudden;)

Sov gott alla raringar.

3 kommentarer:

 1. Å det blir inte lättare att gå ner i vikt med stigande ålder. Fläsket sitter fast med 8 varv silvertejp.

  SvaraRadera
 2. jag har också funderat på att ta tag i att gå ner i vikt men det får bli efter semester tipp i början på september då kanske vi kan kolla varandra...

  Om jag såg rätt på Eniro bor du vid Nässjö hållet, kanske lite långt till Halmstad men där håller jag endagars kurser i foto via vuxenskolan, tänkte bara att jag ville nämna det.
  Maria Berg

  SvaraRadera
 3. Haha,men Madlar då? Jag har 2 år kvar till 40 rena barnet ju. Men jag springer inte av mig hullet som barnen gör;)
  Maria, spännande kollar upp det ;)

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)