fredag 18 februari 2011

Dagens points intag.

Dagen startade med frukost kl 06.00
Kan säga att kylskåpet inte hade mycket att erbjuda idag. men då gäller det att ändå välja rätt.

Kaffe   0
4 Husman  4
60 g lätt mjukost   2 
4 skivor kalkon  1

Kl 9.00  Samma som ovan.  7

Kl 12.00  Lunch på köpcentrat a6. Pasta med kycklingsås,liten klick keso och sallad. 17
                Till kaffet en medhavd Viktväktar Bars. 2

Kl 16.00 2 st riskakor 2

Kl 19.00 Hemmagjord pizza 22

Viktväktar chips 3  (vet inte än om jag äter dom eller inte)

Tack vare den hemmagjorda pizzan samma dag som lunch ute så skenade points intaget .Så jag har använt mycket bonuspoints idag.
Det är away mycket mer än jag brukar göra av med. Men det fick bli lite fest idag när Amanda kom hem. Och jaaa våran coatch på viktväktarna säger varje vecka att vi SKA äta av bonuspointsen.

Ha nu en trevlig kväll så tar vi en ny dag imorn utan bonus;)

Jippiiii!!!!

Här vill jag bara visa hur det kan se ut strax innan saker går sönder här hemma,haha. Nu höll denna härliga ljusstake men nästa gång kanske jag inte hinner rädda den. Nu var det som tur var Svea som låg där. Hade det varit klumpeklossen Fisen så hade det nog slutat med ett kras;)



När jag kom hem efter en lång men härlig dag på jobbet blev jag överlycklig när jag tog upp posten ur brevlådan. Där låg det paket från Viola . Kan säga att hon är snabb att skicka varor den tjejen. Denna underbara duk ligger nu och strålar på köksbordet. En alldeles underbar blå löpare. Hihi nu har jag en röd och en blå;)
Min Amanda har kommit hem från sin skidvecka i Loftsdalen. Det var skönt att få krama henne. Nu ska vi ha mys med tända ljus. Barnen ska smaska chips. Och jaa jag också. Jag har köpt viktväktar chips. Supergoda!


Färg (bild 49 av 365)

Alldeles underbar Rosa färg har denna Nejlika.