torsdag 7 oktober 2010

Jobbdax..

Ja lyxen med att ha en slö dag vänder till en natt på jobbet. Men jag har det så oförskämt bra här så jag kan inte klaga. Tv,n står på med Första avsnittet av årets Robinsson. Och datorn som ni märker är i full gång.
Har en kopp varm choklad som står och doftar gott. Och till det blir det banan och riskakor frigolit.

Om jag lägger mig tidigt idag så går tiden fortare till imorgon. Då har jag 3 underbara heldagar ledigt med Älsklingen. Och nästan barnfritt ;) Barnen betyder allt men ibland är det väldigt skönt och framförallt viktigt med vuxentid. Rullgardinen ner.Vi brukar inte göra så stor sak av dom tillfällena utan bara vara och njuta. Rullgardinen ner. Och så försöker vi få lite nytta gjord också.Rullgardinen ner.Älsklingen går ju på durasellbatterier så det är inte lätt att få honom stilla så långa stunder. Hästarna ska ju ha sitt, på söndag blir det väl den vanliga banträningen i Vaggeryd. Det var länge sedan jag var med,men på söndag hade jag tänkt mig att följa med.Om inte svampen i skogen skriker för högt att den vill hämtas hem. Jag går hellre till skogen om det är regn än ställer mig på en blåsig travbana i regn.

Nu ska jag se vad ni hittar på.

Sagt och gjort..

Blev ett nice anfall på älsklingen i morse. Sedan åkte rullgardinen upp och vi åkte för morgonens stallrunda. Lilla igelkotten syntes inte till. Väl hemma blev det lite fika & hamnade vid tv,n. Hmmm.....vad göra när det är tråkigt på tv,n barnen är i skolan...älsklingen ska inte åka till jobbet än på 2 timmar...

Går till attack igen, fäller mitt byte ....och rullgardinen är åter nere.
Grannen kanske tror rullgardinen är trasig,hehe. Men vem bryr sig;)

Livet är här och nu. Ta till vara på dagen ,den kommer inte tillbaka. Vi ska leva här och nu!
Och det gör vi här för det mesta;)

Slut..

.. på morgon kaffet. Alla barn iväg till sina skolor. Hmmm om man skulle gå in och slänga sig över gubben kanske;)