fredag 26 mars 2010

Njuter..


Med fantasi skapar man dom roligaste presenterna. Blev ett påsk-ägg med godis,ett ljus, kex och olika ostar inslaget i celofan. Till en farmor kan man inte köpa massa pynt och kraffs,dom har ju allt dom behöver. Roligare att köpa något som kan ätas upp. Och vad passar då bättre än detta när det vankas fredags mys.

Dagen har hittills varit som jag hoppades, hänt så lite som möjligt. Har suttit en timma i solen, äntligen är det time att sola,sola,sola. Är ju bara så underbart. Tänk i sommar . Då bokar jag barnens studsmatta och sedan solar jag i flera timmar,det är sååå skönt. Jag kan ligga i flera timmar utan vidare. Nu softar Pontus och jag i soffan med lite tv. Slöar tills Emelie kommer hem från skolan, därefter blir det dax att fara på farmors lilla kalas.

Det viktigaste är inte att vinna utan att kämpa väl.

Jiipppiiiii ledig 3 dagar;)

Underbara ,härliga, sköna lediga fredag. nv--------------------------------------------------------- haha så här skriver man när man blir överfallen i soffan,av en puss-sjuk älskling.

Blev en härlig förmiddag,med en lugn frukost med hela familjen idag. Kors i taket att flickorna hann sitta ner och äta denna morgonen. Rolf och jag släppte av Pontus vid skolan innan vi åkte till stallet. Hästarna gick ut och jag mockade,fodrade och vattnade så det bara är att ta in ikväll. Min strejkande rygg var lite tetig men skam den som ger sig.

Har lärt mig på kursen att vi ska plocka fram barnet i oss,så blev lite leksugen. Man kan leka i hö på många sätt, alla är dock inte rekommenderade att fota. Men detta fotot är ju helt okej, min snygga frisyr. Visst är det härligt att vara så där äckligt barnslig ibland. I söndags tex, då lekte jag titt ut bakom hyllorna på Jem o Fix med Rolf. Han tyckte jag var lite konstig men haha va faan,man lever bara en gång. Och jag är ju ordförande i klubben VVVV ( Våga Vägra Vara Vuxen). Så då måste jag föregå med gott exempel.

Nu ska jag fara till Solbergas lilla lanthandel för att handla till min Farmors födelsedags present. Fick en ide´som måste förverkligas. Bild kommer senare.

Som sagt,bye så länge.


Bara döda fiskar följer strömmen. (Urspr. ryskt ordspråk)