fredag 26 mars 2010

Jiipppiiiii ledig 3 dagar;)

Underbara ,härliga, sköna lediga fredag. nv--------------------------------------------------------- haha så här skriver man när man blir överfallen i soffan,av en puss-sjuk älskling.

Blev en härlig förmiddag,med en lugn frukost med hela familjen idag. Kors i taket att flickorna hann sitta ner och äta denna morgonen. Rolf och jag släppte av Pontus vid skolan innan vi åkte till stallet. Hästarna gick ut och jag mockade,fodrade och vattnade så det bara är att ta in ikväll. Min strejkande rygg var lite tetig men skam den som ger sig.

Har lärt mig på kursen att vi ska plocka fram barnet i oss,så blev lite leksugen. Man kan leka i hö på många sätt, alla är dock inte rekommenderade att fota. Men detta fotot är ju helt okej, min snygga frisyr. Visst är det härligt att vara så där äckligt barnslig ibland. I söndags tex, då lekte jag titt ut bakom hyllorna på Jem o Fix med Rolf. Han tyckte jag var lite konstig men haha va faan,man lever bara en gång. Och jag är ju ordförande i klubben VVVV ( Våga Vägra Vara Vuxen). Så då måste jag föregå med gott exempel.

Nu ska jag fara till Solbergas lilla lanthandel för att handla till min Farmors födelsedags present. Fick en ide´som måste förverkligas. Bild kommer senare.

Som sagt,bye så länge.


Bara döda fiskar följer strömmen. (Urspr. ryskt ordspråk)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)